Πέμπτη 8 Απριλίου 2021

Χωρίς πόσιμο νερό οι Μύλοι Ανδρίτσαινας … το 2021 !!!!!!!

 Χωρίς πόσιμο νερό οι Μύλοι Ανδρίτσαινας …  το 2021 !!!!!!!


  • Αγώνα δίνουν η κάτοικοι τού ΔΔ Ανδρίτσαινας στο συνοικισμό Μύλοι για το νερό.

Οι κάτοικοι  του οικισμού Μύλοι Ανδρίτσαινας απαιτούν  το στοιχειώδες  από τον Δήμο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, ζητώντας τη σύνδεση του δικτύου ύδρευσης του οικισμού με το δίκτυο της ΔΕ Ανδρίτσαινας, για να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη πρόσβαση σε νερό.

«Το πρόβλημα γίνεται ολοένα και πιο έντονο τα τελευταία χρόνια.(…) Το ελάχιστο νερό που υπάρχει δεν είναι πόσιμο, με αποτέλεσμα να τίθεται ζήτημα διασφάλισης της υγείας των κατοίκων (…) Τι θα πρέπει να κάνουμε ως πολίτες που πληρώνουμε λογαριασμούς ύδρευσης και νερό δεν έχουμε; Αναγκαζόμαστε να μετακινούμαστε σε άλλα χωριά για να προμηθευτούμε πόσιμο νερό ή να αγοράζουμε εμφιαλωμένο» τονίζουν μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή τους και προσθέτουν πως το δίκτυο της Ανδρίτσαινας απέχει μόλις τρία χλμ από τους Μύλους.

Φωτογραφία: Jon Adamopoulos

Έλαβα και την παρακάτω παρατήρηση και δημοσιεύω :
"Δεν ειναι μονο οι ΜΥΛΟΙ χωρις νερο , εναι και ο οικισμος ΚΕΡΑΜΙΔΙ (Καλεντζι) , αναμεσα ΚΟΡΜΑ ΧΑΝΙΑ και ΚΑΛΛΙΘΕΑ, οπου το νερο ΔΕΝ ειναι ΠΟΣΙΜΟ , ομως οι αρχοντες του Δημου μας σφυριζουν κλεφτικα. Αναγκαζονται τα γεροντακια να αγοραζουν εμφιαλωμένο και να πληρωνουν και το ΤΑΞΙ για να το φερει. Αυτη ειναι η καταντια της περιοχης μας. Το χειροτερο !! δεν νοιαζεται η νεολαια της περιοχης να αλλαξει κατι.. εμαθαν στην επιδοτηση και περιμενουν το Αγιο πνευμα να λυσει τα προβληματα τους"

Kostas Lambropoulos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου