Πέμπτη 8 Απριλίου 2021

Ο δήμαρχος Πύργου και οι άλλοι ( περί ζωντανής μετάδοσης της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου) και πως άλλη μια φορά εκτίθεται

 Ο δήμαρχος Πύργου και οι άλλοι ( περί ζωντανής μετάδοσης της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου) και πως άλλη μια φορά εκτίθεται  

  • Έκοψε τις μεταδόσεις ενώ αυτό το κάνουν άλλοι Δήμοι, ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας, η ΚΕΔΚΕ…

Αφού ζήλεψε την «δόξα» των λογοκριτών και του αείμνηστου Πανίτσα  στο πάλαι Σινέ «Πάνθεον» του Πύργου και τα γνωστά για  αυτόν «συνθήματα»  όπως το «το πανί Πανίστα» και « γράμματα Πανίτσα» ο δήμαρχος Πύργου


  • έκοψε τις ζωντανές μεταδόσεις του Δημοτικού Συμβουλίου   μέσω iinternet και YouTube προφασιζόμενος και αναφέροντας διάφορες κουτουράδες και νόστιμες ανοησίες περί «διάσταση της ιδιωτικότητας,» και «συνδέσεις από τα σπίτια και τα ιδιωτικά γραφεία των συμβούλων και τις προσωπικές IP τους» και «Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (ΓΚΠΠ ή GDPR-Κανονισμού Ε.Ε.)» και άλλα τέτοια ευτράπελα.

Έκοψε τις ζωντανές μεταδόσεις του Δημοτικού Συμβουλίου γιατί εκτίθετο ανεπανόρθωτα και σε live αναμετάδοση παρουσιαζόταν το πραγματικό του αποκρουστικό πρόσωπο και η συμπεριφορά ενός δημάρχου, αλαζόνα, υβριστή και μόνιμα σε έξαλλη κατάσταση και αυτό του χάλαγε την εικόνα που προσπαθεί να φιλοτεχνήσει τη βοηθεία των τοπικών μέσων ενημέρωσης

Επικαλέστηκε ότι κανένας» Δήμος του Νομού Ηλείας δεν μεταδίδει κατ’ αυτό τον τρόπο τις συνεδριάσεις με τηλεδιάσκεψη»

Αλλά


  • Τη ζωντανή μετάδοση (Live stream) των συνεδριάσεών του αποφάσισε πριν από μερικές ημέρες κατά πλειοψηφία το δημοτικό συμβούλιο Αρχαίας Ολυμπίας,  που μάλιστα αναφέρει :

«Σημειώνεται ότι για να εγκριθεί η απόφαση, εξετάστηκαν οι διατάξεις του αρθρ 67 παρ.1 ν. 3852/2010 όπως τροποποιήθηκε από το αρθρ. 74 ν.4555 / 2018 περί σύγκλησης και δημόσιας συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, οι διατάξεις του αρθρ. 28 ν.4624/2019 περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα ,επεξεργασίας δεδομένων ελευθερία έκφρασης και πληροφόρησης και ο κανονισμός λειτουργίας του Δ.Σ. Αρχαίας Ολυμπίας περί της διαδικασίας συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου.»

  • Η ΚΕΔΚΕ/Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος μετάδωσε την συνεδρίαση του ΔΣ  του  μέσω live streaming από την ιστοσελίδα

    της ΚΕΔΕ και το κανάλι της Ένωσης στο Youtube. Στην συνεδρίαση αυτή συμετείχαν  ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης και ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για την Αυτοδιοίκηση, Στέλιος Πέτσας.
  • Δεκάδες Δήμοι μεταδίδουν ( Φλώρινα, Σαμοθράκη, Κομοτηνή, Δυτικής Αχαΐας, Βέροιςς, Μοσχάτου-Ταύρου, Αιγιάλειας κλπ)

Αυτοί προφανώς δεν ξέρουν.

  • Δεν ξέρει ο Δήμαρχος Ολυμπίας που είναι νομικός …
  •  Δεν ξέρει  η ΚΕΔΚΕ/Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος ( το κεντρικό όργανο όλων των Δήμων) …
  • Δεν ξέρουν δεκάδες Δήμοι και Δήμαρχοι
  • Δεν ξέρουν ο υπουργός Εσωτερικών και ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών..

Ξέρει ο Τάκης κατά το « Η θεία Όλγα ξέρει» (παλιά διαφήμιση   απορρυπαντικού)

Ξέρει ο δήμαρχος Πύργου γιατί είναι μέγας, τα ξέρει όλα  και όλα τα βλέπει..

Αλλά δεν καταλαβαίνει ότι εξευτελίζεται, ότι ευτελίζει την θέση του δημάρχου, ότι τον βλέπουν , ότι τον πήρανε χαμπάρι,  ότι τα ψέματα (του ) αποκαλύπτονται και τελικά ότι «έστι δίκης οφθαλμός ός τα πανθ’ ορά»

Υ.Γ. :

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου  ( που  είναι και νομικός..) δεν καταλαβαίνει ότι αυτό είναι η δική του αρμοδιότητα, ότι πρέπει να πάψει να άγεται και να φέρεται από τον δήμαρχο και ότι τον μειώνει ?











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου