Τετάρτη 14 Απριλίου 2021

Από παντού απορ…ροφούν χρήματα και από ψηλά από του Δούκα

 Από παντού απορ…ροφούν χρήματα και από ψηλά από του Δούκα  

Ο εκδότης πήρε τα βουνά και ανέβηκε  στην Φολόη, στο Δούκα,  (στα πάτρια εδάφη  Λεωνίδα..)  και έστησε εταιρεία είσπραξης χρημάτων.. …από παντού και αερισμένα (λόγω υψομέτρου..)

Η εταιρεία «ΒΑΡΟΥΞΗΣ ΕΛ-ΚΑ Ε.Ε., ΔΟΥΚΑΣ Τ.Κ. 27066 ΛΑΛΑΣ» με απευθείας ανάθεση ανέλαβε:


  • Από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πύργου/
    ΔΛΤΠ ( Κατακόλου) και με υπογραφή του προέδρου του και δημάρχου Πύργου Τ. Αντωνακόπουλου την «παροχή Υπηρεσία παροχή ενημέρωσης και προβολής για την κάλυψη αναγκών του ΔΛΤΠ.» αντί του ποσού των 2.000 ευρώ .. στις 25/09/2020
  • Από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Κυλλήνης/ ΔΛΤΚ και με υπογραφή του τότε προέδρου του και δημάρχου Ανδραβίδας-Κυλλήνης Ε. Λέντζα την «δημιουργία σποτ ενημέρωσης για τον ιό Covid 19 και τα μέτρα προφύλαξης και παρεμπόδισης της μετάδοσης αυτού» αντί του ποσού των 2.000 ευρώ .. στις  17/08/2020

  • μάλιστα  στις 29/04/2020 υπάρχει από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Κυλλήνης/ ΔΛΤΚ υπάρχει μια παρόμοια απευθείας ανάθεση «Έξοδα Ενημέρωσης και Προβολής» στην εταιρεία «Multi Productions Ελευθ. Βαρουξής κ ΣΙΑ Ο.Ε» δηλαδή και πάλι η ανάθεση αφορά την «δημιουργία σποτ προβολής» και πάλι κόστους 2.000 ευρώ

 Αντιπαρερχόμενοι τα γεγονότα

  • της ανάθεσης από δύο προέδρους  Λιμενικών Ταμείων σε ένα πρώην πρόεδρο (τον Λεωνίδα Βαρουξή)  
  • και ότι ο πρώην ελέγχεται και διερευνάται από την Δικαιοσύνη

    κατόπιν καταγγελιών και του νυν δημάρχου Πύργου ..  (μεγάλη η κόντρα …σαν μεγάλο παραμύθι και πολύ μεγάλη κοροϊδία…)

ερωτήματα προκαλούν :

  • Ποιο το έργο «ενημέρωσης και προβολής για την κάλυψη αναγκών του ΔΛΤΠ», ποιο είναι το παραδοτέο έργο, ποια η απόδοσή του και που χρησιμοποιήθηκε από το Λιμενικό Ταμείο Πύργου ?  (Η αυθόρμητη απάντηση είναι τίποτα, παραμύθι, αλλά ας περιμένουμε, γιατί μπορεί να μας προσφέρει γέλιο…)
  • Ποιο είναι, που είναι και που χρησιμοποιήθηκε το «σποτ ενημέρωσης για τον ιό Covid 19 και τα μέτρα προφύλαξης και παρεμπόδισης της μετάδοσης αυτού» από το Λιμενικό Ταμείο Κυλλήνης ? ( Η αναβλύζουσα απάντηση και εδώ, είναι τίποτα, παραμύθι, αλλά ας περιμένουμε, γιατί μπορεί να μας προσφέρει  άλλα πολλά..…)
  • Υπάρχει και που χρησιμοποιήθηκε το «σποτ προβολής» που ανατέθηκε στην εταιρία «Multi Productions» (που σημειωτέο ανήκει και αυτή στον όμιλο Βαρουξή) από το Λιμενικό Ταμείο Κυλλήνης ?
  • Γιατί η εταιρεία «ΒΑΡΟΥΞΗΣ ΕΛ-ΚΑ Ε.Ε., ΔΟΥΚΑΣ Τ.Κ. 27066 ΛΑΛΑΣ» χρησιμοποιεί τα  τηλέφωνα  για μεν  το ΔΛΤΠ της «ΟΡΤ TV» και για δε το ΔΛΤΚ της «Multi Productions» ? Δεν έχει γραφεία δικά της στου Δούκα ( εδώ μάλλον γελάμε) και με τι υποδομή αναλαμβάνει έργα ««ενημέρωσης και προβολής» και δημιουργία ««σποτ ενημέρωσης» ?
  • Γιατί οι πρόεδροι των Λιμενικών Ταμείων και Δήμαρχοι  Πύργου και Ανδραβίδας-Κυλλήνης γίνονται συναυτουργοί σε καταστάσεις διασπάθισης του δημοσίου χρήματος αλλά εμπαιγμού των πολιτών ?

 Όλα αυτά κάποια μυρωδιά δεν αποπνέουν άσχημη ?


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου