Τετάρτη 28 Απριλίου 2021

Δεν πάνε καλά ! Τρελάθηκαν ? Μούγκα, καθιστό, έξω και νωρίς σπίτι … έτσι «ανοίγει» η εστίαση…

Δεν πάνε καλά ! Τρελάθηκαν ? Μούγκα, καθιστό, έξω και νωρίς σπίτι … έτσι «ανοίγει» η εστίαση…


Ανοίγουν την εστίαση ( Ταβέρνες, Εστιατόρια, Καφέ κλπ.) αλλά χωρίς Μουσική, μόνο έξω, όχι όρθιοι και μέχρι τις 22:45…

Έχουμε και λέμε λοιπόν

  • Στην μούγκα γιατί ο κορωνοϊός με την μουσική  ξεσαλώνει και αρχίζει τα τσιφτετέλια  ιππεύει  τις νότες και κολλάει τους πάντες… μπαίνει από τα αυτιά ..
  • Στο καθιστό γιατί αν στέκεσαι όρθιος και πχ. πίνεις καφέ σε βλέπει ο κορωνοϊός και στην πέφτει, τους καθιστούς τους σέβεται και τους προσπερνά..
  • Μόνο με SMS(κωδικός 6 ...όπως και η άθληση.. άλλο τούτο )..πρέπει να ζητήσεις άδεια να πιείς καφέ ...ενώ επιτρέπεται να πιείς καφέ ή να φας.... Κάτι σαν τους φυλακισμένους που πρέπει να ζητούν άδεια από τον δεσμοφύλακα (έλεγχος από τον αόρατο boss της συναναστροφής ..
  • Μόνο έξω γιατί μέσα εκεί να δεις τι γίνεται από τραπέζι σε τραπέζι  κορωνοϊός και ας  υπάρχουν αποστάσεις … ( και τα καταστήματα που δεν έχω έξω τι γίνεται, λουκέτο ?)
  • Μέχρι τις 10:45 το βράδυ λειτουργεί η εστίαση γιατί ως γνωστόν ο κορωνοϊός είναι και βρικόλακας και γυρνά έξω τα βράδια …κάτι σαν τον κακό λύκο  
  • Δηλαδή βγαίνουμε μόλις νυχτώσει ( μετά τις 9…) παραγγέλνουμε τρώμε αρπακόλλα ( ή σε λαδόκολλα), επειδή υπάρχει περιθώριο μιας ώρας και κάτι πληρώνουμε και τρέχουμε να στα σπίτια μας γιατί όπως είπε αυστηρά ο κ. Χαρδαλιάς «Στις 11 το βράδυ θα πρέπει να είμαστε όλοι σπίτια μας» είπε αυστηρά ο κ. Χαρδαλιάς. Γελοίοι !

Δηλαδή στη μούγκα, καθιστό, και μέχρι τις 10.30 το βράδυ, δεν βγαίνουμε… τα μαγαζιά δεν δουλεύουν…. Καταστροφή

Μα που ζουν ?

Μας κάνουν πλάκα ?

Θέλουν να δουν πόσο αντέχουμε ?

Δεν τους αντέχω πιά!

Υ.Γ. :

Ερωτήματα

Η  φωνητική μουσική «Α καπέλα»/ a cappella χωρίς συμμετοχή ή συνοδεία μουσικών οργάνων επιτρέπεται ? Γιατί όλο και κάποιος τενόρος θα βρεθεί… ή πολλά τραγούδια a cappella υπάρχουν αλλά και ψάλτες (οι ψαλμωδίες επιτρέπονται …)

  • Αν κάποιος πελάτης μερακλωθεί και αρχίσει το τραγούδι, είναι παράνομο και αυτό ?
  • Αν κάποιος πελάτης βάλει μουσική να παίζει από το κινητό. Εδώ τι παίζει, είναι παράνομο ?
  • Δεν παίζονται οι άνθρωποι   

Σημείωση:

«Η Κυβέρνηση σήμερα αποφάσισε τα εξής:

Παραμένει, έως την άρση των υπερτοπικών μετακινήσεων, δηλαδή των μετακινήσεων μεταξύ των Περιφερειακών Ενοτήτων, η υποχρέωση αποστολής ειδικού μηνύματος για οποιαδήποτε μετακίνηση.

Σημειώνεται ότι από τη Δευτέρα για τη μετακίνηση σε καταστήματα εστίασης και καφέ θα χρησιμοποιείται ο κωδικός 6.

Από αύριο το πρωί επιτρέπονται οι διαδημοτικές μετακινήσεις εντός της Περιφερειακής Ενότητας καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας.

Υπενθυμίζουμε επίσης ότι από τις 3 Μαΐου, επιτρέπεται για όλα τα καταστήματα εστίασης και καφέ η χρήση υπαίθριων και μόνο χώρων, υπό τους όρους που έχουν τεθεί και μόνο για καθήμενους.

Προσοχή. Δεν επιτρέπεται, καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας και λειτουργίας τους, η μουσική στα καταστήματα αυτά.

Τέλος, από τις 3 Μαΐου και για μία εβδομάδα το πέρας της κυκλοφορίας καθορίζεται στις 23:00 το βράδυ. Τα καταστήματα εστίασης και τα καφέ θα κλείνουν το αργότερο στις 22:45. Σε κάθε περίπτωση όλοι θα πρέπει να μεριμνήσουμε ώστε να βρισκόμαστε στα σπίτια μας στις 23:00 ακριβώς.»

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου