Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021

 Ο Μητσοτάκης αποφεύγει την Ηλεία…

 


Επισκέπτεται την Τριφυλία Μεσσηνίας, τη Κυπαρισσία πρωθυπουργός  Κυριάκος Μητσοτάκη την Δευτέρα 19 Ιουλίου αλλά την Ηλεία δεν τολμά να την επισκεφτεί ..

Μακριά και αλάργα από τον νομό μας και εδώ που τα λέμε έχει και δίκιο…

  • Οι ψεύτικες υποσχέσεις από πρώτη προτεραιότητα της Κυβέρνησης του άξονα «Πατρών-Πύργου» που θα ήταν έγινε εσχάτη και απραγματοποίητη
  • Οι σχολές ΑΕΙ με απόφασή του εξοβελίστηκαν , δεν υπάρχουν πλέον..
  • Ουδέν μεγάλο έργο αλλά ούτε και μικρό δεν εκτελείται  στην Ηλεία

..και πως να έλθει προς την Ηλεία  ?

  • Αν ήθελε να πάρει το Σιδηρόδρομο να μας επισκεφτεί και αυτός δεν λειτουργεί … χορταριάζει …
  • Αν  ήθελε να πάρει τον δρόμο «Τσακώνα-Καλό Νερό-Πύργος» (τμήμα της Ολυμπίας Οδού) και αυτός στα λόγια έμεινε… και που να πάρει τον υπάρχοντα δρόμο να έλθει …. τα μαύρα χάλια του έχει … να πάθει και κανά ατύχημα… για αυτό που να κινδυνεύει …
  • Αν ήθελε να μας επισκεφτεί από την Αρκαδία μεριά (θα επισκεφτεί και αυτήν)  ο δρόμος «Τρίπολη-Βυτίνα-Αρχαία Ολυμπία-Πύργος» και αυτός …άστα να πάνε… με λόγια , υποσχέσεις δεν κατασκευάζεται τίποτα  ..άσε που είναι και πολύ επικίνδυνος ( και αυτός)

Καλά σκέφτηκε ο Μητσοτάκης που να έρχεται, πώς να έλθει, τι να πει ( και να κινδυνεύσει από τους παλιόδρομους) …. και καλά κάνει …Μακριά και αλάργα από τον Ηλεία….

Υ.Γ. :

Οι εξ Ηλείας που θα πάνε στην επίσκεψη Μητσοτάκη  σε Μεσσηνία και Αρκαδία για μπούγιο και υποβολή διαπιστευτηρίων με πόσους τόνους «ΘΑ» θα επιστρέψουν φορτωμένοι για να τα μοιράσουν στους Ηλείους ?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου