Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021

Με γελοία κατάσταση … «Υπό τα άγρυπνα βλέμματα «της Περιφέρειας …

 Με γελοία κατάσταση  … «Υπό τα άγρυπνα βλέμματα «της Περιφέρειας …



… «Υπό τα άγρυπνα βλέμματα του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, κ. Νεκτάριου Φαρμάκη και του Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Νικόλαου Κοροβέση αλλά  και την καλλιτεχνική επιμέλεια και καθοδήγηση του κ. Τζουανόπουλου διοργανώθηκε μια μοναδική μουσική βραδιά το Σάββατο 17/07/2021  στο ξωκλήσι του Αγίου  Ιωάννη στα Μακρίσια.»

Ω ναι !

Η εκδήλωση στα Μακρίσια  πραγματοποιήθηκε (σύμφωνα με το δελτίο τίπου του Αντιπεριφερειάρχη)

1ον «Υπό το βλέμματα»  δηλαδή  υπό την εποπτεία του Περιφερειάρχη και του Αντιπεριφερειάρχη δηλαδή αν δεν ήταν «υπό το βλέμματα» τους δεν θα μπορούσε να διεξαχθεί..

2ον  «Υπό τα άγρυπνα βλέμματα» δηλαδή δεν κοιμήθηκαν και είχαν το «μάτι γαρίδα», τα θεριά ο Περιφερειάρχης και ο Αντιπεριφερειάρχης

και

3ον  «αλλά  και την καλλιτεχνική επιμέλεια και καθοδήγηση του κ. Τζουανόπουλου» δηλαδή αφού είχε πάνω του «τα άγρυπνα βλέμματα του Περιφερειάρχη και του Αντιπεριφερειάρχη» τα κατάφερε ο διοργανωτής

Ο ντιζέρ αντιπεριφερειάρχης με ένα μικρόφωνο στο χέρι και πάντα επί πάλκου με κύριο σκοπό την αυτοπροβολή του με τα χρήματα του ελληνικού λαού, περιέγραψε μια καρικατούρα πολιτικαντισμού για να κοκορευτεί ότι αυτός και ο περιφερειάρχης διοργάνωσαν την εκδήλωση σκαρφίστηκε  το ανοησιολόγημα  «Υπό τα άγρυπνα βλέμματα»

Αυτός είναι ο πολιτισμός τους …

« Φευ της ανοίας» !



.... 
..και μια αφίσα αριστούργημα από άλλη εκδήλωση του αντιπεριφερειάρχη

Ευχαριστώ τον φίλο L.T. που μου την έστειλε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου