Τρίτη 6 Ιουλίου 2021

Είναι χρέος τιμής η Ηλεία να ανταποδώσει την βοήθεια που μας προσέφεραν οι Κύπριοι στις πυρκαγιές του 2007

 Είναι  χρέος τιμής η Ηλεία να ανταποδώσει την βοήθεια που μας προσέφεραν οι Κύπριοι στις  πυρκαγιές του 2007


Να συμπαρασταθούμε στην πυρόπληκτη Κύπρο … όπως και αυτοί μας συμπαραστάθηκαν τα 2007 !


Μετά τις καταστροφικές και φονικές πυρκαγιές του 2007 οι Κύπριοι, η Κυπριακή Δημοκρατία, μας συμπαραστάθηκαν εμπράκτως και ανοικοδομήσαν πλήρως το μαρτυρικό χωριό Αρτέμιδα στην Ζαχάρω ενώ δεκάδες φορές ήλθαν στην Ηλεία και βέβαια μας επισκέφθηκε  και ο Πρόεδρος της Κύπρου Δημ. Χριστόφιας


Προ ολίγων ημερών η Κύπρος υπέστη μια τεράστια καταστροφή χάθηκαν τέσσερις ανθρώπινες ζωές, καταστράφηκαν περιουσίες ανθρώπων και κάηκε έκταση περίπου 55 τετραγωνικών χιλιομέτρων με δασική βλάστηση και γεωργικές καλλιέργειες.

Από την Ηλεία, από την Ζαχάρω ούτε μια τυπική ανακοίνωση συμπαράστασης, ούτε μια επίσκεψη στην Κυπριακή πρεσβεία για έκφραση συλλυπητηρίων, ούτε μια συμβολική  βοήθεια

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ !


Είναι όλο τους απαράδεκτοι και αχαρακτήριστοι! Όλοι οι Δήμοι και ιδιαίτερα ο Δήμος  Ζαχάρως, η Περιπέτεια Δυτικής Ελλάδας ( Περιφερειάρχης και οι Ηλείοι αντιπεριφερειάρχες ), ο βουλευτές κλπ.  είναι αγνώμονες   !

Προσβάλουν με τη συμπεριφορά τους όλη την Ηλεία !

Η απαράδεκτη αυτή απρέπεια πρέπει άμεσα να διορθωθεί !

Είναι χρέος τιμής !

Ανακοίνωση συμπαράστασης, επίσκεψη στη Πρεσβεία της Κύπρου  και μια βοήθεια (στο μέτρο των δυνατοτήτων μας ) πρέπει να εκδηλωθούν άμεσα !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου