Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021

Τα αδέσποτα στο Δήμο Πύργου Ηλείας …αδιαφορία και εγκατάλειψη …και επικινδυνότητα ..

 Τα αδέσποτα στο Δήμο Πύργου Ηλείας …αδιαφορία και εγκατάλειψη …και επικινδυνότητα ..

Η φροντίδα δεν υπάρχει, τα χρήματα ξοδεύονται άσκοπα (…ή σκοπούμενα..), οι ασθένειες διακινούνται ..αδέσποτες και τα ζώα σε εγκατάλειψη..
Η Ασπασία Χριστοπούλου-Πισιμάνηνη έγραψε
  • «Με ειδοποίησαν για ένα τεράστιο σκυλί με ψώρα στην Αγία Παρασκευή στον Πύργο. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να το πιάσουμε,, αλλά δυστυχώς μέτρησα 8 ζώα παρέα με τα σκουπίδια. Ακούει κανείς, Βλέπει κανείς Υπάρχει κάποια μέριμνα από το Δήμο για τα αδέσποτα; Ο προϋπολογισμός του 2021 ανέφερε κονδύλι ύψους 75000€ (όπως τα δυο τελευταία χρόνια άλλωστε) Τι απέγιναν; Κτηνίατρος τελικά υπάρχει; Τελειώνει και το 2021 με μια άθλια εικόνα όσον αφορά στα αδέσποτα.»

Σχολιασμοί Δημοτών Πύργου ..

Ε.Ζ :
  • … «Σκουπίδια και ζώα σε άθλιες συνθήκες»
L. P.:
  • «Στην Ώλενα αυτή την στιγμή έχουμε 15 σκυλιά που χρειάζονται άμεσα στείρωσή .Δεν ξέρω γιατί υπάρχει αυτή η αδιαφορία???? Η γραφειοκρατία φταίει?? Η ανικανότητα?? Η έλλειψη ευαισθησίας ???? Τι να πω βρε παιδί μου έλεος ..........»
Ε.Κ.:
  • «Πάνε τα χρήματα!!! Όπως και τα προηγούμενα και τα πιο προηγούμενα!!! Οι νυν δημοτικοί άρχοντες εκλέχτηκαν για να συνεχίσουν το εξαιρετικά "φιλόζωο" έργο των προκατόχων

    τους και να το τερματίσουν με την ανικανότητα και την τόσο ευρηματική διαχείριση των δημοσίων πόρων προς ίδιον όφελος και όχι για τα δυστυχισμένα ζώα. Όμως φταίμε εμείς που τους εκλέξαμε και επομένως έχουμε τους άρχοντες που αξίζουμε. Άρα μην παραπονιόμαστε και δηλώνουμε έκπληκτοι από την κατάντια του Δήμου μας . Την επόμενη φορά που θα αποφασίσουμε ας είμαστε πιο υπεύθυνοι και συνετοί
    μήπως και αλλάξει κάτι σε αυτόν τον ξεχασμένο τόπο!!»








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου