Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021

Είμαστε μαζί τους ! Με τους Μαθητές και τους Γονείς που αγωνίζονται ! Έχουν δίκιο ! Όχι στις συγχωνεύσεις των τμημάτων στα σχολεία της Ηλείας !

 Είμαστε μαζί τους !  Με τους Μαθητές και τους Γονείς που αγωνίζονται !  Έχουν δίκιο ! Όχι στις συγχωνεύσεις των τμημάτων στα σχολεία της Ηλείας !



Συγχωνεύουν (Κυβέρνηση και Κεραμέως) τα τμήματα για εξοικονομήσουν προσωπικό …. Στοιβάζουν τα παιδιά μας
 σε τμήματα των 27 μαθητών και

  • δεν τους ενδιαφέρει ότι αυτό δεν είναι εκπαίδευση,
  • δεν τους ενδιαφέρει ότι είναι επικίνδυνο λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού,
  •  δεν τους ενδιαφέρει που δεν είναι ασφαλές σε περίπτωση σεισμού…     
  • δεν τους ενδιαφέρει επειδή τα δικά τους παιδιά είναι σε κολέγια και σε επιλεγμένα σχολεία


Αυτοί δεν υπολογίζουν τα παιδιά μας που θέλουν ένα σχολείο ασφαλές και εκπαιδευτικά παραγωγικό και έχουν και τσιράκια (τους) να τα εφαρμόζουν, τους «αιρετούς» (των 5 ψήφων) και τον προϊστάμενο της και οι αγωνιζόμενοι μαθητές του φώναξαν ένα μεγαλοπρεπέστατο « Παραιτήσου !»  

Ο  Θοδωρής Τσίπας (Γονέας) έγραψε:  «Η υποτιθέμενη Υπουργός Παιδείας κατάφερε να μας γυρίσει 30 χρόνια πίσω και να μας θυμίσει τις καταλήψεις που κάναμε τότε ως μαθητές. Η απόφαση του υπουργείου να στοιβαξει τα παιδιά μας 27 ανά τάξη σε αίθουσες των 40 τ.μ. είναι όχι μόνο αντεκπαιδευτικη, όχι μόνο επικίνδυνη από άποψη υγειονομική στις εποχές που ζούμε αλλά αντίκειται και σε θέματα ασφάλειας. Είναι τουλάχιστον τραγική και πρέπει άμεσα να ανακληθεί και γίνουν οι απαραίτητες προσλήψεις αναπληρωτών για καλυφθούν τα κενά. Το κόστος δεν είναι μεγάλο, μεγάλη είναι η ιδεοληψία που έχουν οι κυβερνώντες για τη διάλυση του δημόσιου σχολείου. Ο αγώνας συνεχίζεται.


Και μην ξεχνάμε χαμένος είναι μόνον ο αγώνας που δεν δίνεται!!!»

Οι φωτογραφίες και το video είναι των Θοδωρής Τσίπας και ενός φίλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου