Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021

Το χρήμα ρέει από την Περιφέρεια …προς (πολύ) φίλια μέσα ενημέρωσης της Ηλείας …

 Το χρήμα ρέει από την Περιφέρεια …προς (πολύ) φίλια μέσα ενημέρωσης της Ηλείας …


Αν μη τι άλλο μεγάλα ερωτηματικά εγείρονται ( και που πρέπει να απαντηθούν) από την ανάθεση 10.800 € από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τον Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας  Β. Γιαννόπουλο  προς την εταιρεία «MULTI PRODUCTIONS, Ελευθέριος Βαρουξής και ΣΙΑ Ο.Ε»

  • Μια ανάθεση με αντικείμενο «τις υποστηρικτικές και λειτουργικές υπηρεσίες στον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας ενόψει της Τελετής Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας».
  • Μια ανάθεση που όπως αναφέρεται σε αυτήν «αναδεικνύεται η πιο οικονομική κατόπιν έρευνας αγοράς»
  • Μια ανάθεση που η υπογραφή της σύμβασης έγινε στις 16/10/2021 με χρονικό διάστημα υλοποίησης της  μιας(1) ημέρας με δεδομένο ότι η Αφή πραγματοποιήθηκε στις 18/10/2021 …

Και τα ερωτήματα που τίθενται είναι..

  • Ποιες είναι οι «υποστηρικτικές και λειτουργικές υπηρεσίες, στις οποίες περιλαμβάνονται ο γραφιστικός σχεδιασμός, η εκτύπωση εντύπων, πανό, μπάνερ κ.λ.π.,» που αναγράφονται στην σύμβαση και την ανάθεση, ποια είναι ακριβής περιγραφή

    τους, το αναλυτικό κοστολόγιο και το παραδοτέο αποτέλεσμα (και ποιος το παρέλαβε ?) , όταν μάλιστα υπάρχουν αναθέσεις και σε άλλες εταιρίες με ομοειδή αντικείμενα (λάβαρα, επετειακά πιν, καρτελάκια κλπ.), υπήρξαν αυτές  οι «υποστηρικτικές και λειτουργικές υπηρεσίες» ή είχαν την σύσταση των αερίων μαζών…  ?
  • Ποια ήταν (και πως αποδυκνεέται αυτή), πότε και που συντελέστηκε ή

    «έρευνα αγοράς» και ποια τα στοιχεία που συνιστούν αυτήν «πιο οικονομική» ? Η έρευνα μήπως έγινε στην … «αγορά του Αλ Χαλίλη» που λέει και το τραγούδι… «Στην αγορά του Αλ Χαλίλι/…/θα πουλάν τα …/δυο περιουσίες και άλλη μια/τέσσερις εγώ θα δώσω/θα πληρώσω όσο όσο..»
  • Πως ήταν δυνατόν αυτά που περιγράφονται γενικώς στη ανάθεση και την σύμβαση να σχεδιαστούν, μορφοποιηθούν και υλοποιηθούν εντός μιας (1) ημέρας, όταν μάλιστα κάποιες εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν και την παραμονή της αφής και κάποια υλικά είχαν τυπωθεί και αναρτηθεί…. ?  Με ταχύτητες superman ή με τη χρησιμοποίηση … κβαντικής μηχανής αναστροφής χρόνου …μάλλον ..

Θα μου πείτε τι ρωτώ …όταν  βοούν …. και οι απαντήσεις βρίσκονται στο αέρα…  της αγοράς του Αλ Χαλίλι  και στον  superman…

Υ.Γ.

Τα 10.800 ευρώ της ανάθεσης είναι ίσο με την βασική σύνταξη (350 €) δυόμιση χρόνων  ( 30 μηνών που λαμβάνουν ως εισόδημα εκατοντάδες χιλιάδες συνταξιούχοι..

Σημείωση:

Είχαμε γράψει πρόσφατα ..

«Η Αφή της Ολυμπιακής Φλόγας των «εκλεκτών», με δαπάνες προβληματικές και με μια «εκεχειρία» δι’ ολίγους»

https://odisseasml.blogspot.com/2021/10/blog-post_70.html

https://www.facebook.com/groups/404687456394742/permalink/1709755482554593/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου