Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021

Νέα παρέλαση της ανάπτυξης στην Ηλεία (με βήμα ταχύ και ορθοστασιά καμαρωτή)

 Νέα παρέλαση της ανάπτυξης  στην Ηλεία (με βήμα ταχύ και ορθοστασιά καμαρωτή)

  • ….όχι άλλη ανάπτυξη, όχι άλλες επενδύσεις, όχι άλλες υποδομές, φτάνει πια, είμαστε πλήρεις, γκώσαμε… !!!

Ο επισκεφθείς την Ηλεία  Θ. Σκυλακάκης  «Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, αρμόδιος για τη Δημοσιονομική Πολιτική, υπεύθυνος για την διαχείριση του Ταμείου Ανάκαμψης», επ’ ευκαιρία της Εθνικής Επετείου thw 28ης  Οκτώβριου , πιθανός υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, ως έλκων την καταγωγή του και έχων ιδιοκτησία  στην Ηλεία είπε και αυτός τα αναπτυξιακά του … τα μελλούμενα των τίποτα..

Περιέγραψε το φωτεινό μέλλον της Ηλείας, «έριξε» τις υποσχέσεις του και οι συνήθεις υποτελείς ( μέσα ενημέρωσης, Περιφέρεια, Δήμαρχοι κλπ.) χειροκροτήσαν

…. και κατά πληροφορίες ήδη βρίσκονται στο σύνορα της Ηλείας για να υποδεχτούν την ανάπτυξη που πιθανόν να έρχεται μέσω της κατακαίνουργιας «Ολυμπίας Οδού» ή με τον Σιδηρόδρομο αν και πολλοί πιστεύουν ότι έρχεται αεροπορικώς (για αυτό κοιτούν και στο ουρανό)

Είπε ο κύριος Υπουργός  (αφού επισκέφτηκε την βίλα του σε χωριό της Ηλείας) 

«Τα χρήματα που υπάρχουν είναι πολλά, τα έργα που πρόκειται να ξεκινήσουν είναι επίσης πολύ σημαντικά, διότι εκτός από τα εθνικά έργα, όπως είναι ο δρόμος Πάτρα – Πύργος, που είναι το πιο κρίσιμο, θα έχουμε και έργα αρδευτικά και παρεμβάσεις στην υγεία, στην παιδεία, στην κατάρτιση….. να προωθήσουμε μεγάλες ιδιωτικές επενδύσεις οι οποίες θα αξιοποιήσουν αυτές τις υποδομές. Διότι οι υποδομές από μόνες τους δεν μπορούν να δημιουργήσουν θέσεις εργασίας και ανάπτυξη….. να προσελκύσουμε εδώ επενδύσεις, καλές θέσεις εργασίας και να αλλάξουμε την πορεία του τόπου».

Τα 'δατε, τα ΄κουσατε, να  τα μάθατε

Και που έγιναν όλα αυτά ?


Μεταξύ καφέ  και κέικ  που προσέφερε ο Δήμος Πύργου στο Δημαρχείο και εκεί λοιπόν προέβη στις τεράστιες ανακοινώσεις που θα αλλάξουν του τον ρου της πορείας … ανάπτυξης της Ηλείας … και αυτό είπε ο Υπουργός ( δεν είναι γνωστό αν το είπε πίνοντας το καφέ ή τρώγοντας το κέικ(-μάλλον με το κέικ, γιατί έτσι εξηγούνται τα γλυκόλογα..)

Μάλιστα τόσο καλά τα είδε  δήμαρχος Πύργου  είπε ( δελτίο τύπου ) «Ο Δήμος Πύργου τους φέρνει όλους κοντά» ( κάτι σαν την διαφήμιση με τα μακαρόνια ή αυτή της μπύρας ή «ο χρυσός μας φέρνει πιο κοντά της  Fa.ca.d'oro»  ..)

Το τυπικόν μιας καθιερωμένης  μάζωξης κουτσομπολιού μετασχηματίστηκε από τους μικρούς το δέμας (…Τάκης Αντωνακόπουλος) «Ο Δήμος Πύργου τους φέρνει όλους κοντά» … «Απόδειξη ότι ξανά ο Πύργος είναι το ισχυρό κέντρο εξελίξεων και αποφάσεων του Νομού Ηλείας και ο Δήμος Πύργου έχει καταφέρει να «συγκεντρώσει» όλους τους θεσμικούς φορείς γύρω από ένα τραπέζι, ήταν οι εικόνες από τη λιτή δεξίωση που παρέθεσε ο δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος»

Πόση ανοησία, αυταρέσκεια και  μικρομεγαλισμός σε μια πρόταση ……μέτρο  των μικρούτσικων που μετρούν την τώρα και το αύριο με την πήχη της  χιλιοστών τους …    

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου