Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021

Εδώ ο Πάπας, εκεί ο Πάπας, που είναι η Αυγερινοπούλου …. μα, με τον παπά (τζή) …

 Εδώ ο Πάπας, εκεί ο Πάπας, που είναι η Αυγερινοπούλου …. μα, με τον παπά (τζή) …  


Πομπωδώς και επηρμένα αλλά και αναληθώςη ντόκτορ βουλευτής Δ.Θ. Αυγερινοπούλου ανακοίνωσε «Συνάντηση Δρος Αυγερινοπούλου με τον Πάπα Φραγκίσκο στο Βατικανό-Κοινό πεδίο δράσης για το περιβάλλον»


Μόνο που δεν συνάντησε τον Πάπα, απλά το είδε(και μόνο)  από απόσταση ως μέλος της αντιπροσωπείας της Βουλής (μαζί΄ με την βουλευτή Χ. Καφαντάρη) στην προπαρασκευαστική κοινοβουλευτική συνάντηση για την κλιματική αλλαγή (COP26) στη Ρώμη με  300 συμμετέχοντες οι οποίοι πραγματοποιήσαν ακρόαση με τον Πάπα Φραγκίσκο (παρακολούθησαν/ άκουσαν την ομιλία του), στη Βασιλική του Αγίου Πέτρου, στο Βατικανό από απόσταση

Δηλαδή δεν είχε καμία επαφή με τον Πάπα Φραγκίσκο στο Βατικανό  !!!

Αλλά ως χλιμίτζουρας παρουσίασε σε δελτίο τύπο της ότι όχι μόνο  είχε «Συνάντηση Δρος Αυγερινοπούλου με τον Πάπα Φραγκίσκο στο Βατικανό» αλλά και ότι σαν …συνεργάτες και κολλητοί τα είπαν  γιατί είχαν «Κοινό πεδίο δράσης για το περιβάλλον»


Η βουλευτής που μετέρχεται ανοησιών και παραποιήσεων για την προβολή της απλώς μίλησε στη αίθουσα του Ιταλικού Κοινοβουλίου

Ένα δελτίο τύπου με φωτογραφία του Πάπα Φραγκίσκου στο Βατικανό και μια φωτογραφία στα έδρανα του ιταλικού κοινοβούλιού και έτοιμη η «Συνάντηση Δρος Αυγερινοπούλου με τον Πάπα Φραγκίσκο στο Βατικανό»


Ανεπιβεβαίωτες δημοσιογραφικές  πληροφορίες  αναφέρουν ότι η ντόκτορ βουλευτής Δ.Θ. Αυγερινοπούλου συναντήθηκε με Πάπα Φραγκίσκο στο Βατικανό ο οποίος την χειροτόνησε Καρδινάλιο πάσης της Ελλάδας, Ηλείας  και Ζαχάρως και οσονούπω θα εμφανιστεί με την κόκκινη καρδιναλιακή  αμφίεση ..

..επίσης  σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η ντόκτορ βουλευτής εμφανίστηκε με τον Πάπα Φραγκίσκο  και όλοι ρωτούσαν «Ποιος είναι αυτός δίπλα στην Δ.Θ. Αυγερινοπούλου ;»  ..

…κατά το γνωστό ανέκδοτο του Μητσάρα ….

…ανέκδοτο και αυτή  





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου