Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2023

Το Επιτάλιο μια εβδομάδα χωρίς νερό….ένας Δήμος (του Πύργου) άνευ ροής, ικανότητας και ευθύνης …

 Το Επιτάλιο μια εβδομάδα χωρίς νερό….ένας Δήμος (του Πύργου) άνευ ροής, ικανότητας και ευθύνης …

Μια απαράδεκτη κατάσταση βιώνουν οι Επιταλιώτες που κλείνουν μια εβδομάδα χωρίς νερό….

  • Ένας Δήμος ανεύθυνος, αναποτελεσματικός
  • Ένας Δήμαρχος που αντί στέρξει, ειρωνεύεται και εξυπνακίζει …., που αντί να δράσει σχολιάζει σαν ανώριμος έφηβος στο facebook
  • Ένας που παριστάνει τον αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΠ (και εισπράττει αργομισθία) φωτογραφίζεται….

Χωρίς καμία επίσημη και δημόσια ενημέρωση και ανακοίνωση….

  • Η καθυστερημένη «Συγνώμη» του Προέδρου της κοινότητας δεν φτάνει,  όπως και η προσπάθεια των εργαζομένων της ΔΕΥΑΠ είναι επαινετή αλλά δεν επαρκεί και απαιτείται ενίσχυση τους..

Αδιανόητη κατάσταση… μια εβδομάδα χωρίς νερό( υπάρχουν και σπίτια που είναι «στεγνά» πολλές περισσότερες μέρες…)

Τα σχόλια κάτοικων τον Επιταλίου είναι χαρακτηριστικά…

  • «Στην επικοινωνία με τον ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΗΜΟ ΠΥΡΓΟΥ, η ερώτηση αν τόσα χρόνια έχει δει το δίκτυο... ΗΤΑΝ … ΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ;; Επίσης αν έχεις μωρέ βαρέλι κάτι να σου φέρομαι νερό... ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΤΙ; Να σταματήσω να φωνάζω ; Και όλα τα αλλά σπίτια ;»(Γ.Κ.)
  • « 6 μερόνυχτα χωρίς νερό ένα ολόκληρο χωριό αρκετών κατοίκων. Που σημαίνει πληρώνουμε για να πιούμε...βάζουμε βενζίνη για να κουβαλήσουμε...είμαστε άπλυτοι στην κυριολεξία τι να σου κάνουν τα μπουκαλάκια?! 0 κόσμος πάει για δουλειά και περιμένει βρώμικος στο σπίτι που κάθε μια ώρα μας λένε έρχεται....ρούχα σε λίγο θα τα βγάλουμε στα μπαλκόνια από την μπόχα που μαζεύονται σε κάθε σπιτικό. Χωρίς θέρμανση αρκετός κόσμος λόγω καλοριφέρ. Βέβαια πληρώνουμε το νερό της ύδρευσης και κάθε κόστος και η απάντηση είναι συμπολίτες κάντε υπομονή  !!!κάποτε κάποιος είπε και υπομονή έχει τα όρια της !Και επιβεβαιώνεται για ακόμα μια φορά. Υπομονή να κάνουμε όμως που είναι η στήριξη του δήμου που χρυσοπληρώνουμε ?!'0πως κάθε πολίτης. Υπομονή χωρίς πράξεις σημειώσατε μηδέν! και εννοώ όχι τους υπεράνθρωπους που είναι η δουλειά τούς και τους ευχαριστούμε και δημόσια λες και μας κάνουν χάρη!!!να έρθει τουλάχιστον πόσιμο νερό από τον δήμο να μοιραστεί στους κατοίκους ..σε λίγο θα χρειαστούμε γιατρούς για το θέμα υγιεινής που πάλι θα πληρώσουμε από τσέπη Μας...ας κάνουν καμία πράξη τελος πάντων να έχουμε υπομονή»( Κ.Κ)

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου