Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023

Τριπλό τράκο για τον δήμαρχο Πύργου… και του κόπηκε η …ανάσα…

 Τριπλό τράκο για τον δήμαρχο Πύργου… και του κόπηκε η …ανάσα…



Μετά την ηχηρή και πλήρη αιχμών παραίτηση του Νώντα Κυριαζή από την Προεδρεία του Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου …
  • …ήλθε η τριπλή αποχώρηση/ανεξαρτητοποίηση από την παράταξη «Ανα.Σ.Α» του δημάρχου Τ. Αντωνακόπουλου, των Δημοτικών Σύμβουλων Νώντα Κυριαζή, Ανδρέα Βγενόπουλου και Βασίλη Σωτηρόπουλου και απομένοντας με πέντε(5) από τους εννέα(9) συμβούλους που είχε εκλέξει … (από πέρυσι κι ο Δημήτρης Μεσσαλάς έχει προχωρήσει στην ανεξαρτητοποίησή του) και πολύ πιθανόν και με τέσσερις (4)…. αν ισχύσουν τα παρόντα και δεν δελεασθεί από τα μέλλοντα έτερος εις…
… και
  • ήλθε μια μεγάλη κατραπακιά με την απόρριψη ως παράνομη της απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής (560/26-8-22) που μεθόδευε να παραχωρήσει τον ηλεκτροφωτισμό του Δήμου Πύργου σε ιδιώτες με την εκχώρηση των τελών που θα δέσμευε τον Δήμο Πύργου με απεχθή σύμβαση για 12 χρόνια και οικονομική επίπτωση πάνω από 11.000.000 € (μετά από προσφυγή του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμων Πύργου-Αρχ. Ολυμπίας-Ζαχάρως στην Ειδική) Επιτροπής του άρθρου 152)
  • …και μην ξεχνάμε την παραίτηση αποχώρηση του αδελφούλη του, του Γιώργου Καραστέργιου «διευθυντή του πολιτικού του γραφείου» και (τύποις ..) αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΠ..
Δεινή η θέση του και προσομοιάζει με καταρρέων οικοδόμημα κάτω από το βάρος ανομημάτων…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου