Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023

Όταν η Γέφυρα …γίνεται ποτάμι …. Γέφυρα Ερυμάνθου, σύνορα Αρκαδίας - Ηλείας

 Όταν η Γέφυρα …γίνεται ποτάμι …. Γέφυρα Ερυμάνθου, σύνορα Αρκαδίας - Ηλείας

…η αθλιότης στα χάι της … πιο κάτω και από τριτοκοσμικά …

Μια απαράδεκτη κατάσταση στην Γέφυρα Ερυμάνθου, σύνορα Αρκαδίας Ηλείας, εκεί που ενώνονται και επικοινωνούν οι δύο Περιφέρειες, της Δυτικής Ελλάδας και της Πελοποννήσου, που η ευθύνη τους είναι προφανής και πρωτοφανής, όπως και της κυβέρνησης  για αυτό το χάλι.

  • Είναι μέρος της  Εθνικής Οδού /Ε.Ο.74 «Τρίπολης – Βυτίνας – Αρχαίας Ολυμπίας» ενός δρόμου που έτη πολλά είναι υπό κατασκευή, υπό μελέτη, μονίμως σε υποσχέσεις κλπ.

Εξυπηρετεί χιλιάδες κόσμου, επισκεπτών και τουριστών  ….θέλουμε και ανάπτυξη Τουριστικής επισκεψιμότητας …

Άμεσα !, αυτό το απαράδεκτο και αδιάβατο της Γέφυρα Ερυμάνθου πρέπει να λυθεί… (αν υπάρχει Κράτος και Περιφέρειες)

Πιο κάτω υπάρχει και το άλλο μνημείο γελοιότητας και αδιαφορίας ….το τμήμα «Λιναριά – Λούβρο» που παραμένει ανολοκλήρωτη η κατασκευή του, μήκους 3,7 χιλιομέτρων, περιμένοντας για 20 χρόνια (από το 2002)

O Οδικός άξονας «Τρίπολη – Βυτίνα – Αρχαία Ολυμπία-Πύργος» που αποτελεί μια διαχρονική και διακομματική ιστορία κοροϊδίας, ανεπάρκειας και υστεροβουλιών, που έχει ξεκινήσει ως έργο  πριν 40 χρόνια και έχει σταματήσει κάπου στα Λαγκάδια, στο Σταυροδρόμι.. (από την πλευρά της Αρκαδίας) και στην Λινάρια (από πλευράς Ηλείας), πρέπει να κατασκευαστεί ! (Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας δεν κάνει τίποτα ….! γιατί δεν θέλει να ενωθεί λειτουργικά η Ηλεία με την Αρκαδία… θεωρώντας την Ηλεία βιλαέτι της Αχαΐας..)

 ..και η Δημοτική Αρχή Ολυμπίας δεν κάνει τίποτα …

 Η φωτογραφία της «πλημμυρισμένης» Γέφυρας είναι της Χριστόφιλη Κανελλοπούλου  στην  ομάδα ορεινή Αρκαδία και η φωτογραφία του «Λιναριά – Λούβρο» του Ν.Β.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου