Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023

Πέντε Προεκλογικά (από τα Λεχαινά και για όλη την Ηλεία..)

 Πέντε Προεκλογικά (από τα Λεχαινά και για όλη την Ηλεία..)

Του Διονύση Κράγκαρη/ΔιονύσηςΚράγκαρης

ΑΛΛΑΓΗ ΣΕΛΙΔΑΣ
  • Λένε, επιλέγω αυτόν τον δήμαρχο *γιατί άλλαξε σελίδα".! Δεν λένε ότι πίνουμε ακόμη εμφιαλωμένο νερό και όχι από τη βρύση, αν ανοίχθηκαν αδιάνοιχτοι περφερειακοί δρόμοι για να λυθεί το κυκλοφοριακό κλπ κλπ. Η "αλλαγή σελίδας" είναι δυστυχώς ίδια με την προηγούμενη. Σε αυτό διαπρέπουν οι περισσότεροι δήμαρχοι: στην αντιγραφή κακών προτύπων. Η επανεκλογή τους έτσι είναι εξασφαλισμένη,η διαιώνιση των προβλημάτων,επίσης
ΑΥΤΗ Η ΓΛΑΣΤΡΑ
  • Βλέπετε αυτή τη γλάστρα .Είναι στο πεζοδρόμιο, δίπλα της ένα μικρό δέντρο, πίσω της μια πόρτα κλειστή. Η γλάστρα δεν είναι διακοσμητική, αρκεί το δέντρο. Είναι στο πεζοδρόμιο για να καλύψει μια τρύπα. Μέσα της έπεσε ,καθώς βάδιζε ανύποπτη, μια κοπέλα. Χτύπησε το πόδι της, τραυματίστηκε. Το δέντρο θα μεγαλώσει, αν δεν το κόψουν. Η πόρτα θα μείνει κλειστή, αν δεν την ανοίξουν. Οι ανυποψίαστες κοπέλες μόνο θα αναρωτιούνται ποιος έβαλε μια γλάστρα στο πεζοδρόμιο.
ΤΥΧΑΙΩΣ ΑΛΛΑ ΤΖΑΜΠΑ
  • Παρακαλούνται οι κ.κ. υποψήφιοι της Περιφέρειας, όταν καλούν τηλεφωνικώς "τυχαίως" για υποστήριξη ή συμμετοχή σε προεκλογικές συνάξεις να μη χρησιμοποιούν τα τηλέφωνα της Περιφέρειας, αλλά τα δικά τους.
ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ..
  • ΨΗΦΙΣΤΕ φίλους, κολλητούς, συγγενείς, μπατζανάκηδες, κουμπάρους κλπ. ...ΜΕΤΑ … Τα παράπονά σας στον Δήμαρχο.
ΚΛΑΡΙΝΟΕΚΛΟΓΕΣ
  • Από τα Πανηγύρια στις Εκλογές....Τους χορούς σέρνουν Κλαρινουποψήφιοι!
Σημειώσεις:
  • Τα προεκλογικά είναι σειρά σχολίων του Διονύσης Κράγκαρης που ξεκίνησαν γραφόμενα από τις 24/08/2023
  • Η φωτογραφία του πεζοδρομίου είναι σχετική με το Νο2 (γλάστρα) και η φωτογραφία με τα σκόρδα (επίσης του ιδίου) είναι για το βάσκαμα… (όσων έχουν βασκαθεί..)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου