Πέμπτη 11 Μαρτίου 2021

Η εφημερίδα «Πατρίς» συνεχίζει να διαβάλει του Ιατρούς του Νοσοκομείου Πύργου

 Η εφημερίδα «Πατρίς» συνεχίζει να διαβάλει του Ιατρούς του Νοσοκομείου  Πύργου



Συνεχίζοντας το υπονομευτικό της ρόλο προς τους Ιατρούς του Νοσοκομείου Πύργου εφημερίδα «Πατρίς» γράφει ανακρίβειες και εκτιμήσεις καθ’ υπαγόρευση και
 υποβολιμαίες…

Είχαμε γράψει πρόσφατα ένα σημείωμα «Τα …ανομήματα εις μόναν όψιν της εφημερίδας  «Πατρίς»/ https://www.facebook.com/groups/404687456394742/permalink/1549883938541749/  αλλά επαναλαμβάνει τον κιτρινισμό της  με το δημοσίευμα της «Νοσοκομείο Πύργου: Η ανησυχία συνεχίζεται όσο δεν βρίσκονται γιατροί – Νέος γύρος αντιπαράθεσης»/11/03/2021 και στο οποίο η  Ενδοκρινολόγος  Νίκη Αγαλιανού απαντά με ανάρτησή της και  γράφει ¨..

Νίκη Αγαλιανού :


«Θα ήθελα για άλλη μια φορά, να διευκρινίσω τα εξής, επειδή γράφονται πράγματα είτε σκόπιμα για να στρέψουν την κοινή γνώμη κατά των ιατρών είτε επειδή τα συγκεκριμένα πρόσωπα γράφουν πράγματα σοβαρά, με μεγάλη ελαφρότητα χωρίς να μπουν στον κόπο να ψάξουν καλύτερα.

Γράφονται εντελώς αντιφατικά πράγματα.

Το έγγραφο της Δ. Ιατρικής υπηρεσίας στο οποίο αρνείται να αναλάβουν οι πνευμονολογοι την κλινική covid19, αναφέρει ότι η κ. Προφιρ Πνευμονολογος του ΓΝ Αμαλιάδας, έχει μετακινηθεί στην νοσηλευτική μονάδα Πύργου.

Έχει ή όχι;

Γιατί στο άρθρο σας αναφέρετε ότι κάνει μόνο εφημερίες.

Γράφει ότι δεν μπορούν να αναλάβουν τα COVID, γιατί δεν έχουν κλινική Πνευμονολογικη. ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ έχω πληροφορηθεί πρόσφατα από το ΚΕΣΥ ότι μπορούν οι πνευμονολογοι, να αναλάβουν τις μονάδες covid19, που έχουν δημιουργηθεί.

Εξάλλου πως η Διευθύντρια της ιατρικής υπηρεσίας, χωρίς να έχει τίτλο εξειδίκευσης, ορίσθηκε ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ υπεύθυνη για την ΜΕΘ και δεν μπορεί να αναλάβει τα ΤΕΠ ως επειγοντολογος ή τα Covid ως πνευμονολογος, όπως της επιτρέπει ο τίτλος και οι γνώσεις της; Αυτό που γράφετε ότι υπάρχουν ιατροί που παίρνουν περισσότερα ρεπό και άλλοι καθόλου, είναι εντελώς ψευδές και ανυπόστατο.

Υπάρχουν τα αντίστοιχα έγγραφα, στα οποία φαίνεται ο αριθμός των ρεπό, του κάθε εργαζόμενου.

Αν κάποιος δεν θέλει να πάρει όλα τα ρεπό του, δεν σημαίνει ότι δεν τα δικαιούνται οι υπολοιποι.

Για αυτό λοιπόν προσέχετε τι γράφετε.

Από ένα σημείο και μετά γίνεται γραφικό το όλο θέμα και η δημιουργία εντυπώσεων..»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου