Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021

Ο «mr Roundup» δήμαρχος Πηνειού συνεχίζει να δηλητηριάζει, την φύση, τα νερά, τους πολίτες

 Ο  «mr Roundup»  δήμαρχος Πηνειού συνεχίζει να δηλητηριάζει, την φύση, τα νερά, τους πολίτες


Τι και αν είναι δηλητηριώδες,  καρκινογόνο, απαγορευμένο ( σε δημόσιους χώρους), τι και αν  διαμαρτύρονται οι Δημότες, αυτός εμμονικά, με ένα κακό (και επικίνδυνο) πείσμα ψεκάζει παντού με ζιζανιοκτόνα που βλάπτουν  εργαζόμενους που τους πραγματοποιούν,  πολίτες που τα υφίστανται αναπνέοντας δηλητήρια, περιοχές άντλησης νερού ..

Αυτός ο δήμαρχος σκορπά δηλητήριο ….!

Αυτά γίνονται στο Βαρθολομιό από την Δημοτική Αρχή του Δήμου Πηνείου του δημάρχου Αντρέα Μαρίνου

Γράφει και ξαναγράφει ο Γιώργος Πυλαρινός/ George Pylarinos


  • 3 Μαρτίου : Μας σώζει από τα... ποντίκια σερβίροντας καρκίνο! ΕΚΚΛΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΗΝΕΙΟΥ ΑΝ. ΜΑΡΙΝΟΥ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ «Προστατεύουμε τους εργαζόμενους, προασπίζουμε την υγεία μας»ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΙΟΥ: ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΡΑΝΤΙΖΕΙ ΜΕ ΡΑΟΥΝΤΑΠ ΤΗΝ ΠΟΛΗ!!! Σημερινή φωτογραφία (3/3/2021) με το συνεργείο που χωρίς κανένα μέσο προστασίας ραντίζει ανεξέλεγκτα δίπλα από τα σπίτια, το Περιφερειακό ιατρείο, πάνω στις γεωτρήσεις ύδρευσης. Μας σώζει από τα... ποντίκια σερβίροντας καρκίνο!
  • 1 Μαρτίου :Ο Δήμος Πηνειού ραντίζει με φυτοφάρμακα πάνω στις γεωτρήσεις ύδρευσης και μέσα σε

    κατοικημένες περιοχές. Η φωτογραφία είναι σημερινή στην περιοχή του Περιφερειακού Ιατρείου Βαρθολομιού.Θερμά συγχαρητήρια κύριοι του Δήμου. Είστε οι πρωτοπόροι στον τομέα της καταστροφής του περιβάλλοντος.  Επίσης ο Δήμος Πηνειού πρωτοπορεί στην παρανομία. Από όσο ξέρω το ράντισμα με αυτά τα δηλητήρια απαγορεύεται σε κατοικημένες περιοχές. ΑΙΣΧΟΣ !!!
  • 1 Μαρτίου : Η καταστροφή που προκάλεσε ο Δήμος Πηνειού γύρω από τις γεωτρήσεις ύδρευσης Βαρθολομιού, γύρω από τα σπίτια μας και μέσα στον οικιστικό ιστό του Βαρθολομιού είναι γενικότερη. Τι έχετε να μας πείτε γι αυτές τις εικόνες κύριε αντιδήμαρχε "καθαριότητας και ανακύκλωσης"? Ανακυκλώσατε όπως έπρεπε τα φυτοφάρμακα?
  • 28 Φεβρουαρίου :Δήμος Πηνειού: Η οικολογική καταστροφή που έγινε κατ'εντολήν του Δήμου.Δίπλα ακριβώς στη γεώτρηση της ύδρευσης Βαρθολομιού-Δήμητρας.
  • 28 Φεβρουαρίου : Ο δήμαρχος Δ. Πηνειού, μαζεύει ποτέ ραδίκια άγρια ή σαλιγκάρια? Τον ενημερώνω ότι δεν πρέπει να ξαναμαζεψει γιατί ο Δήμος ΡΑΝΤΙΖΕΙ ΜΕ Φυτοφάρμακα. Επίσης να μην χρησιμοποιεί το νερό του δικτύου ύδρευσης καθότι οι "αρμόδιοι" (αλλά εντελώς ανεύθυνοι) αντιδημαρχοι ραντιζουν δίπλα στις πομονες. ΑΙΣΧΟΣ !!!

 

Τι και αν διαμαρτύρονται οι Πολίτες

«ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΙΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΠΡΟΣ ΔΗΜΟ ΠΗΝΕΙΟΥ                                        ΒΑΡΘΟΛΟΜΙΟ .../3/2021

Κύριοι

Σας γνωστοποιούμε ότι:

 


Στις 17/2/2021 συνεργείο του Δήμου με 2 άτομα και ένα τρακτέρ εξοπλισμένο με μηχανισμό ραντίσματος και βυτίο που περιείχε τουλάχιστον 500 λίτρα φυτοφάρμακου, προχώρησε στο ράντισμα των άγριων χόρτων στα κρασπεδόρειθρα  πάρα πολλών δρόμων του Βαρθολομιού.

 Αυτό έγινε και πάνω και γύρω από τη γεώτρηση ύδρευσης Βαρθολομιού (περιοχής Βατιώνα), μπροστά από τα σπίτια, πάνω στα χωράφια και μέσα στον οικιστικό ιστό της πόλης.

  Οι δράστες της ενέργειας αυτής όταν τους ζητήθηκε να σταματήσουν το καταστροφικό έργο τους αδιαφόρησαν, επιβεβαίωσαν ότι εκτελούν “εντολές του Δήμου” και συνέχισαν το μακάβριο έργο τους.

 Επιθυμούμε να μας απαντήσετε όπως ο νόμος ορίζει, εγγράφως και μέσα στις


νόμιμες προθεσμίες στα παρακάτω εύλογα ερωτήματα:

    1. Θεωρείτε ότι είναι δικαίωμά σας να δηλητηριάζετε με τεράστιες ποσότητες φυτοφαρμάκων τον αέρα που αναπνέουν οι δημότες, χωρίς καν τη συγκατάθεσή τους;

    2. To νερό της γεώτρησης εξακολουθεί να είναι πόσιμο, μετά τη μόλυνση της γύρω περιοχής με τόσο φυτοφάρμακο;

    3. Θεωρείτε ότι έχετε το δικαίωμα να ραντίζετε με φυτοφάρμακα μέσα σε κατοικημένες περιοχές;

    4. Θεωρείτε ότι έχετε το δικαίωμα να ραντίζετε τα χωράφια και τα οικόπεδα ανθρώπων που δεν ρωτήσατε;

    5. Νομίζετε ότι έχετε το δικαίωμα να αυτοδικείτε;

Επίσης επιθυμούμε να μας δώσετε τα παρακάτω στοιχεία, μέσα στις νόμιμες προθεσμίες:

    1. Τα πιστοποιητικά καταλληλότητας των φυτοφαρμάκων που χρησιμοποιήσατε.

    2. Τις ποσότητες που χρειαστήκατε και καταναλώσατε και τα τιμολόγια αγοράς τους.

    3. Με ποιες ποσότητες έχετε προγραμματίσει να ραντίσετε στο αμέσως προσεχές μέλλον και σε ποιες περιοχές.

ΟΙ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΙΤΟΥΝΤΕΣ….»

 

Αυτός ο δήμαρχος σκορπά δηλητήριο ….!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου