Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021

Το «έγκλημα» κατά των εργαζομένων θα τους συντροφεύει για πάντα !

 Το «έγκλημα» κατά των εργαζομένων θα τους συντροφεύει για πάντα !



Αυτοί οι τρείς βουλευτές Ηλείας( Αυγερινοπούλου, Τζαβάρας , Νικολακόπουλος)  της Ν.Δ. ψήφισαν την κατάργηση του 8ωρου, της κυριακάτικης αργίας, την αύξηση των υπερωριών, την ψηφιακή κάρτα, μέτρα με τα οποία απογειώνεται η εκμετάλλευση των εργαζομένων και αυξάνονται τα κέρδη του μεγάλου κεφαλαίου, των βιομηχάνων, των εφοπλιστών κ.α.


Αυτοί οι τρεις βολεμένοι ψήφισαν νόμο που μας γυρίσουν έναν αιώνα πίσω…

Αυτοί οι τρεις  που ποτέ δεν έχουν δουλέψει ποτέ μεροκάματο ψήφισαν να δουλεύουν οι εργαζόμενοι/ες  10ωρα κα 12ωρα, να πληρώνονται με ρεπό και εξευτελιστικούς μισθούς , να πεθαίνουν στην δουλειά/δουλεία

Αυτοί οι  τρείς βουλευτές ψήφισαν να δουλεύουν δύο βάρδιες συνεχόμενες, σαν σερβιτόρος, λαντζιέρα, στην κουζίνα, στο εργοστάσιο, στο συσκευαστήριο, στο ξενοδοχείο, στην οικοδομή, στα έργα, στο supermarket, …

Αυτοί οι  τρείς βουλευτές ψήφισαν και  επιχειρηματολόγησαν  μιλώντας στην

Βουλή ( οι δύο)  για το ανοσιούργημα, το νομοσχέδιο - έκτρωμα για να χτίσουν ένα λαμπρό μέλλον στην πολιτική τους σταδιοδρομία. Το «έγκλημα» θα τους συντροφεύει.

 Σωστά τους είπε  ο Βουλευτής του ΚΚΕ Παφίλης: « Δεν ντρέπεστε; Τι ξεφτίλα είναι αυτή; Εβδομήντα οκτώ ώρες; Να πάτε να δουλέψετε εσείς. Θα σας πάρουμε μία φορά και θα σας βάλουμε μέσα στη ΛΑΡΚΟ να δουλέψετε μια βδομάδα εβδομήντα οκτώ ώρες. Οι μισοί θα πεθάνετε μόνο και μόνο από αυτά που θα αναπνέετε και από αυτά που θα βλέπετε.

Να πάτε να δουλέψετε στα καράβια, εκεί που οξυγονοκολλούν στο τρίτο αμπάρι, να ανεβείτε να καλουπώσετε στον έβδομο όροφο και να δουλεύετε εβδομήντα οκτώ ώρες την εβδομάδα για να δούμε τι καλά που θα περάσετε!

Αυτή είναι η πρόοδος του καπιταλισμού της Νέας Δημοκρατίας και άλλων που υποστηρίζουν το σύστημα»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου