Κυριακή 20 Ιουνίου 2021

Η ανάπτυξη επιτέλους ήρθε στο Κατάκολο (όχι η οικονομική αλλά της αγριοβλάστησης)

 Η ανάπτυξη επιτέλους ήρθε στο Κατάκολο (όχι η οικονομική αλλά της αγριοβλάστησης)



Η Δημοτική αρχή Πύργου κάνοντας πράξη τις εξαγγελίες της για ανάπτυξη του Κατακόλου αφήνει όλα τα άγρια της φύσης φυτά ( τσιμποκάλαμα, αγκάθια, γαϊδουράγκαθα, τριβόλια, αγριάδες, μουχρίτσα και άλλα τινά ζιζάνια) τουτέστιν σανός προς κοπή αμπαλάριστος να επιφέρουν την πολυπόθητη και πολλάκις εξαγγελθείσα προαναφερόμενη (ανάπτυξη) και επειδή η οικονομική αύτη ταύτη κινείται μεταξύ φωτογραφιών και δηλώσεων ( του Δημάρχου και των συν αυτώ) αφέθη απερίσπαστη η άγρια βλάστηση.. ... να αναπτυχθεί...

Πανέμορφο το θέαμα (και τουριστική ατραξιόν) και πολύ μεγάλη διευκόλυνση για τους λουόμενους ..  και που απολαμβάνουν την αντίθεση πρασίνου και γαλάζιου και τον ίσκιο των γαϊδουράγκαθων ... Μια ευλογία είναι....

Πιθανότατα ο πράσινος εκ Κατακόλου αντιδήμαρχος συγχέει το καλλωπιστικό πράσινο με αυτό που μόνο τα γίδια προτιμούν …

Οι φωτογραφίες του site Ilialive, το οποίο στο θέμα του «Κατάκολο: Κοντεύει Ιούλιος αλλά η παραλία παραμένει ακαθάριστη...»

.


.αναφέρει:

«Λίγες μέρες απομένουν για την έλευση του Ιουλίου, το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και στο Κατάκολο, η παραλία δίπλα στη μαρίνα, έχει την ίδια εικόνα εγκατάλειψης.

Ακαθάριστη με τη βλάστηση σε πλήρη ανάπτυξη...


Και ενώ ζητάμε από τον κλάδο της κρουαζιέρας να αφήσει "ελευθερους" τους τουρίστες που λόγω μέτρων πανδημίας κινούνται με περιορισμούς, εμείς μάλλον δεν έχουμε κάνει όσα πρέπει.

Και κάθε χρόνο λέμε τα ίδια και τον επόμενο χρόνο ξεχνάμε τι πρέπει να κάνουμε.


Και αν υπάρχουν γραφειοκρατικά προβλήματα όπως στο παρελθόν έχει αναφερθεί, οι αρμόδιοι οφείλουν να προνοήσουν και να τα ξεπεράσουν έγκαιρα για να μη φτάνουμε στο "και πέντε" κάθε καλοκαιριού για να δράσουμε»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου