Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022

Το πολιτικά ηλειακό γελοίον σε 2 φωτογραφίες ….

 Το πολιτικά ηλειακό γελοίον σε 2 φωτογραφίες ….



Καμιά φορά ( δηλαδή πολλές) όλο αυτό το καρκατσουλιό αυτών που παριστάνουν τους πολιτικούς σωτήρες (τρομάρα τους)  σου προκαλεί θλίψη για την ποιότητα τους και ότι αυτοί είτε έχουν χέρα τους τις τύχες της Ηλείας  (ωιμέ !) είτε θέλουν να γίνουν αρχολίπαροι (αλί και τρις αλί !) του τόπου .. .. αλλά και γέλιο (πολύ..!)

Η πρώτη φωτογραφία ..

Η γνωστή ντόκτορ Θ. Αυγερινοπούλου εξέδωσε δελτίο τύπου ότι «ανταποκρινόμενη στην πρόσκληση»… «παραβρέθηκε  σε θρησκευτική λειτουργία» …. « Στον καθιερωμένο εορτασμό του Αγίου Χαραλάμπους, Πολιούχου του Πύργου, ο οποίος εορτάστηκε με λαμπρότητα στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών, παρευρέθηκε η Βουλευτής Ν. Ηλείας, Ν.Δ., Δρ. Διονυσία – Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, ανταποκρινόμενη στην πρόσκληση του …»… Τι να πρωτοθαυμάσεις, το «παραβρέθηκε», το παραβρέθηκε επειδή  «προσκλήθηκε» ή  το βλέμμα που στοχεύει με ασυγκράτητο πόθο και πάθος στην φωτογραφική μηχανή….  

Η δεύτερη φωτογραφία ..

Ο  κάποιος που πληρώνει όλους και όλα για να υπάρχει ως/σαν  πολιτικός  που … «ός τα πανθ’ ορά» και έχει, βλέπει, επιβλέπει σαν κόνδορας όλη τη Πηνεία (..και βάλε..)  διότι ανακοίνωσε «Η Πηνεία υπό το άγρυπνο βλέμμα του…»… Πέτα ψηλά και αγνάντευε, αλλά τόση αγρύπνια  θα σε κουράσει…  κοιμήσου και λίγο, ξαπόστασε αητέ…

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου