Τρίτη 31 Μαΐου 2022

Η γκλαμουριά του τάχαμου οινοτουρισμού στην Ηλεία…

 Η γκλαμουριά του τάχαμου οινοτουρισμού  στην Ηλεία…


Ένας άλλος κόσμος αυτός της γκλαμουριάς (αυτός που δεν έχει ωχ και τα αχ των πολλών ανθρώπων) μαζεύτηκε και συμμαζεύτηκε σε μια νεοδημοκρατική /κυβερνητική μάζωξη και που επιγραφοποιήθηκε ως «μέλλον του Οινοτουρισμού και της Γαστρονομίας στην Ηλεία»

Χωρίς κανένα από τους δυνητικούς  Οινοτουρίστες και Γαστροτουρίστες, τις εξειδικευμένες επιχειρήσεις( όπως θεματικοί tour operators, ειδικευμένα ξενοδοχεία, ταξιδιωτικά γραφεία κ.ά.), χαριεντίστηκαν η  Υφυπουργός Τουρισμού κ. Σοφίας Ζαχαράκη της κυβέρνησης Μητσοτάκη, ο περιφερειάρχης της ΝΔ Ν. Φαρμάκης, ο μες στην  καλή νεοδημοκράτης  αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Ν. Κοροβέσης, και το στέλεχος της ΝΔ και προσεχώς υποψηφία Ι. Λουρίδα,

  • μίλησαν, έκαναν ένα σουαρέ δημοσίων σχέσεων και προβολής, με πολύ κιτς  παρουσία και τα έξοδα πληρωμένα από το δημόσιο κορβανά (μόνο το φαγοπότι στοίχησε 3.000 ευρώ +ηχητικά+ εκτυπώσεις κλπ.)

Μεταξύ τους ..μετάξι και ζάχαρη και το «περνάμε» στο πόπολο (στα κορόιδα τους Ηλείους) ως καινοτόμα ενέργεια …

Μια πασαρέλα της ΝΔ, υποψήφιων, φλερτ(….), επίδειξης και ενός επαρχιώτικου κοσμοπολιτισμού υπό τους ήχους μια πληρωμένης μπάντας…   για πάρτη τους…  των «Αντουανέτων».

… και ο βράδυ σε παραλιακό ξενοδοχειακό συγκρότημα   …και η ζωή τους είναι ωραία …

Δύο κόσμοι είναι η ζωή ..αυτοί  που καλοπερνούν (με τα χρήματα του  λαού .. για το καλό του) και αυτοί που βλέπουν το λογαριασμό της ΔΕΗ και χάνουν την μιλιά τους..

..υπάρχει και κάποιοι ενδιάμεσοι …σα τα απόνερα   που είναι οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι  των ΜΜΕ..





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου