Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022

Άσχετοι με το αντικείμενο αλλά διοικητές των Νοσοκομείων της Ηλείας… αυτό είναι αριστεία…

 Άσχετοι με το αντικείμενο αλλά διοικητές των Νοσοκομείων της Ηλείας… αυτό είναι αριστεία…

Ένας Ηλεκτρολόγος Μηχανικός (εκ Πατρών), Διοικητής Του Νοσοκομείου Πύργου και μια απόφοιτος  Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, Διοικήτρια του Νοσοκομείου (υποτίθεται…) Κρεστένων, παντελώς άσχετοι με το χώρο της Υγείας και άνευ προσόντων Διοίκησης Οργανισμού (που ήρθαν να συμπληρώσουν την Διατροφολόγο- Διαιτολόγο που είναι Δ/τρια του Νοσοκομείου Αμαλιάδας)

  • Όπως λέμε οι κατάλληλοι άνθρωπος, στις κατάλληλες  θέσεις… ακριβώς το αντίθετο…

Το κύριο προσόν τους …. είναι άτομα που κομματικού μηχανισμού της Νέας Δημοκρατίας, ο ένας της Αχαΐας (και εκπρόσωπος βουλευτού-υφυπουργού…) και η άλλη της Ηλείας (τομεάρχης πολιτισμού της ΝΔ)


Βεβαίως οι μισθοί τους καλοί, η καρέκλες περιωπής, θέσεις που το μόνο που επιτελούν είναι  να υλοποιούν την κυβερνητική πολιτική που έχει καταστρέψει το Δημόσιο Σύστημα Υγείας στην Ηλεία

.. κλινικές κλειστές… τεράστιες ελλείψεις  ιατρονοσηλευτικού προσωπικού… το υπάρχων προσωπικό στα σωματικά και ψυχικά όρια αντοχής… του Πύργου full covid.. τα ασθενοφόρα πάνε και έρχονται προς Πάτρα και αλλού,  της Αμαλιάδας  (το …Νοσοκομείο…) υφίσταται ως καρικατούρα (επί δύο χρόνια δεν έχει υπάρξει νοσηλευόμενος ασθενής…), της Κρέστενας δεν υπάρχει  απλά (αλλά θα έχει έμμισθη Δ/τρια…!)

  • Όλα θα πάνε περίφημα …. το είπε και η Γκάγκα…

Ένας Μηχανικός, μια Γυμνάστρια και μια Διαιτολόγος αυτό είναι το  πεπρωμένο των Ηλείων… (στην Υγεία)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου