Κυριακή 7 Αυγούστου 2022

Η τούμπα και η κολωτούμπα της «εφημερίδος» και ο chicken δήμαρχος Πύργου…

Εφημερίδα «Πατρίς» Πύργου..

  • ..η ΤΟΥΜΠΑ (κράξιμο)… : Αναγράφει πρωτοσέλιδα και ασκεί κριτική για την απουσία αντίδρασης από τον Πύργο (και βεβαίως από τον Δήμαρχο) και αντιπαραθέτει τους αγώνες των Αιγιωτών γράφοντας «Πανεπιστημιακές Σχολές Ηλείας: Την ώρα που μας πήραν και τις καρέκλες, στο Αίγιο αγωνίζονται»
  • Η ΚΟΛΩΤΟΥΜΠΑ (γλείψιμο)…: Την επομένη μέρα πρωτοσέλιδα υμνεί τον ρίψασπι, ανίκανο και αποτυχημένο δήμαρχο Πύργου αυτόν τον μοιραίο για την Πόλη και τον Δήμο που έχασε δύο σχολές ΑΕΙ (ΤΕΦΑΑ και Μουσειολογία)


…ότι τους δένουν πολλά είναι γνωστό… αλλά τέτοιος εξευτελισμός σε μέσο ενημέρωσης δεν ξανάγινε… πολύ ζογκλερική η κυβίστηση …. σε τσίρκο μεγάλη καριέρα θα μπορούσαν να κάνουν…
Ο chicken δήμαρχος Πύργου
Έχει το θράσος (και την ανεντιμότητα) ο ανίκανος δήμαρχος Πύργου Τ. Αντωνακόπουλος που έχασε δύο σχολές ΑΕΙ (ΤΕΦΑΑ και Μουσειολογία) να επαίρεται για αγώνες που δεν έδωσε, για την υποχωρητικότητα επιπέδου έρπειν, για τις συνεχείς φανφάρες ως πομφόλυγες… να παριστάνει το αγωνισταρά ενώ απλώς μια chicken είναι..

  • Τάκη Αντωνακόπουλε η ιστορία της πόλης, του Πύργου έχει γράψει ότι έχασες δύο σχολές (με κατεβασμένα τα χέρια…) και ότι είσαι ο μοιραίος δήμαρχος… και αυτό το άγος θα το κουβαλάς πάντα και θα σε χαρακτηρίζει…
Στη δικαιολογητική και απολογητική του δήλωση ο υποταγμένος δήμαρχος δεν βρήκε ούτε μια κουβέντα να κάνει κριτική στην Κυβέρνηση και στο Υπουργείο Παιδείας αλλά επειδή γλυκοκοιτάζει προς την ΝΔ, μιλιά!
… Αλλού τα κακαρίσματα (του) κι αλλού (δεν) γεννούν οι κότες….
Υ.Γ.
  • Προς δημοτική αρχή Πύργου : Τώρα μπορείτε να ξαμολήστε τα …αμειβόμενα, ωφελούμενα, γλείφτες.. «σκυλιά» σας (ο Τ.Α. έχει κόψει χανάκα προ πολλού) να με βρίζουν, να μου γράφουν αισχρότητες και να τηλεφωνούν σε όσους μου κάνουν like ή γράφουν σχόλια και να τους κάνουν παρατηρήσεις … Γελοίοι !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου