Δευτέρα 8 Αυγούστου 2022

Μεταφερόμενες προκάτ μπαγαποντιές και ευθύνες καταστροφής δημόσιας περιουσίας από την Δημοτική αρχή Πύργου και μερικά ερωτήματα …

 Μεταφερόμενες προκάτ μπαγαποντιές και ευθύνες καταστροφής δημόσιας περιουσίας από την Δημοτική αρχή Πύργου και μερικά ερωτήματα …


Μεταφέρθηκαν οι προκάτ αίθουσες (7 τον αριθμό αν δεν κάνω λάθος) τον Οκτώβριο του 2021 από τα λυόμενα (σάπια..) του Γυμνασίου /Λυκείου Καράτουλα υποτίθεται για την ενίσχυση της κτιριακής υποδομής

του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνάσιου & Λύκειο Πύργου στον Αγιάννη (και 1 στο Σκουροχώρι) και μάλιστα δαπάνησαν με ανάθεση 16.740 € (σε κοντινό/συγγενικό πρόσωπο της Δημοτικής αρχής Πύργου) όταν συνήθης τιμή/κόστος μεταφοράς είναι 500€/αίθουσα….
Αφέθηκαν και λεηλατήθηκαν οι προκάτ αίθουσες στον αύλειο χώρο του Ειδικού Σχολείο στο Αγιάννη (που ποτέ δεν χρησιμοποιήθηκαν λόγω ακαταλληλότητάς) …τα πάντα ξηλώθηκαν εντός τους (παράθυρα, πόρτες, air condition, εξοπλισμός, κλπ. … ) διότι ο θεσμικός φύλακας τους, η Δημοτική αρχή Πύργου. Τα εγκατέλειψε και δεν τα διαφύλαξε… και είναι υπόλογη ! (Οι φωτογραφίες … ομιλούν και … καταγγέλλουν..)
Τώρα θα μετεγκαταστήσουν του Ειδικό Γυμνάσιο -Λύκειο από τον Αγιάννη (που είχε εγκατασταθεί εκεί τον Ιανουάριο του 2018) στην Μυρτιά και που θα κοστίσει 72.000 € (με απευθείας ανάθεση με έκπτωση 3 %...) και εδώ προκύπτουν τα εξής ερωτήματα:
  • Θα μεταφερθούν και οι κατεστραμμένες και οι έξι(6) διαλυμένες προκάτ αίθουσες και συμπεριλαμβάνεται η μεταφορά τους στο κόστος των 72.000 € και αν όχι αυτές, τι θα γίνουν?
  • Έχει άδεια λειτουργίας και τις αναγκαίες προδιαγραφές λειτουργίας (για ειδικό σχολείο) το κτίριο που θα μεταφερθεί το ειδικό σχολείο στην Μυρτιά (και παρεμπιπτόντως τα άλλα 2 ειδικά σχολεία του Δήμου Πύργου έχουν νόμιμη άδειες ?)




























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου