Τρίτη 23 Αυγούστου 2022

Πύργος …αστράφτει από καθαριότητα …

 Πύργος …αστράφτει από καθαριότητα …

Σκουπίδια παντού, κάδοι υπερπλήρεις  και ξεχειλισμένοι, βρωμιά και δυσωδία… οι χώροι όπου είναι οι κάδοι αλλά αυτοί ζέχνουν γιατί ποτέ δεν καθαρίστηκαν ( μια μολυσματική επιδημία είναι κοντά) ….


  • …αυτό είναι σύνηθες και καθημερινό μοτίβο και εικόνα στον Δήμο Πύργου…

Η εικόνες από την Σπιάντζα μιλούν και καταγγέλλουν ….

…. Εν τω μεταξύ

  •  ο αντιδήμαρχος καθαριότητας είναι αόρατος, ανύπαρκτος, είναι μια οπτασία..
  • η άθλια χωματερή (και πολύ επικίνδυνη)  στον Αγιάννη μεγαλώνει και εκθέτει αυτούς που την ανέχονται και την δημοτική αρχή που συνεχίζει να απορρίπτει εκεί  και να την γελοιοποιεί όταν αναφέρει ότι μόνο κλαδιά και χόρτα είναι

    (δηλαδή καύσιμη ύλη) και ότι θα τα κάψουν όταν αρχίσουν οι βροχές… και με ερώτημα εκείνο τον κλαδοτεμαχιστή μόνο για να φωτογραφηθεί ο δήμαρχος χρησιμοποιήθηκε ?
  • ενώ το προσωπικό της καθαριότητας (που δεν είναι αριθμητικά επαρκές)  μάχεται για την αποκομιδή, υπάλληλοι

    που έχουν προσληφθεί  για αυτό το αντικείμενο είναι καθισμένοι ως αυλή του δημάρχου και η πολιτική προστασία που θα μπορούσε να αξιοποιηθεί να πλυθούν οι εστίες βρωμιάς (κυρίως εκεί που είναι οι κάδοι) όταν δεν υπάρχουν συμβάντα, έχει άλλη αντιμετώπιση…

Νέα ενημέρωση:

Φωτογραφίες και σχολιασμοί από διαδίκτυο...  Κατάκολο ... τουριστική πύλη…

  • «Κατάκολο σήμερα, πέρναγαν τουρίστες δίπλα» (P.A)
  • «είδα, όπως και επάνω στο βουνό» (Χ.Α)

και νέα ενημέρωση 19:00

  • «Αυτή είναι η εικόνα σε δρόμο της Αλκυώνας που περνούν αυτοκίνητα, αστικά, παραθεριστές! Είναι το μόνο σημείο που έχει κάδους, αφού "μετανάστευσαν" εκεί όλοι οι κάδοι από τις διπλανές περιοχές, και μάλιστα από εκεί που υπάρχουν δύο ταβέρνες. Η δυσοσμία ανυπόφορη! Στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου δεν σηκώνει κανείς το τηλέφωνο! Και μετά θέλουμε να υποδεχόμαστε και κρουαζιερόπλοια...»(Κ.Α.Σ.)








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου