Τρίτη 30 Αυγούστου 2022

Η αθλιότητα και το αίσχος της χωματερής του Αγιάννη που δημιούργησε η Δημοτική αρχή Πύργου

 Η αθλιότητα και το αίσχος της χωματερής του Αγιάννη που δημιούργησε η Δημοτική αρχή Πύργου

Μια χωματερή, μια σαπίλα, μια συσσωρευμένη βρόμα δημιούργησε η Δημοτική αρχή του Πύργου εγγύς…δίπλα στον οικισμό της Κοινότητας του Αγίου Ιωάννη..
  • Ογκώδη αντικείμενα, στρώματα, πλαστικά, μπάζα, σκουπίδια , πλαστικά, ξύλα, κλαδιά, χόρτα και ότι συγκεντρώνει από αλλού μεταφέρονται στον Αγιάννη και σε μια χωματερή που συνεχώς απλώνεται και υπερβαίνει τα 15 στρέμματα….!!!
Μεταφέρουν την βρομιά από το ένα μέρος του Πύργου και το πετάνε στο άλλο…
  • … και κάποιος σπασμένος αγωγός ή σωλήνα νερού μεταβάλλουν το χώρο σε βρομερή χαβούζα…

  • …και τα φορτηγά του Δήμου Πύργου συνεχίζουν να απορρίπτουν τα  σκουπιδοφορτώματα τους… μεγεθύνοντας τη χωματερή στον Αγιάννη..
…καθ’ εικόνα και ομοίωση της Δημοτικής αρχής Πύργου και ιδιαίτερα του Δημάρχου και τους αντιδημάρχου …καθαριότητας …
  • … κάποιοι αντέδρασαν, τους δόθηκαν υποσχέσεις (… ότι κάποια στιγμή θα κάψουν…. ), οι αντιδρούντες …χαλάρωσαν… και τα σκουπίδια συνεχίζουν να πετιόνται εκεί ..και να μεγαλώνει η χωματερή…
Οι ελεγκτικές αρχές δεν επεμβαίνουν και η Δικαιοσύνη δεν βλέπει ( τυφλή γαρ…)
Υ.Γ.
1.
  • Ο Δήμος του Πύργου βρομάει ….μια βόλτα σε Κορακοχώρι, Λεβεντοχώρι, και Εθνική Οδό (παρατίθεται φωτογραφίες από την Ε.Ο. εντός του Δήμου Πύργου..) θα πείσει τους μονίμως δικαιολογούντες την Δημοτική αρχή και τον Δήμαρχο…
2.
  • Η προσπάθεια ωραιοποίησης του Δημάρχου από τα μμε είναι σε εξέλιξη …αλλά η κατάπτωση του είναι ισοπεδωτική και το πολιτικό του λίφτινγκ μόνο το χαλασμένο και ανίκανο «πρόσωπο» θα δείξει… γιατί «… δεν είναι εύκολο ν' (τον) αλλάξεις όταν (έχει) χαλάσει εντελώς…. Και το φινάλε όμως δε το μαντεύει ακριβώς »
Σημείωση:
Είχαμε ξαναγράψει για το θέμα











 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου