Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022

Εποχές ζούγκλας (της ΝΔ) .. έρχεται η σειρά των Ηλείων, με 144 πλειστηριασμούς .. να (μας) σπάνε πόρτες και να πετούν τον κόσμο στο δρόμο …

 Εποχές ζούγκλας (της ΝΔ) .. έρχεται η σειρά των Ηλείων, με 144 πλειστηριασμούς .. να (μας) σπάνε πόρτες και να πετούν τον κόσμο στο δρόμο …



  • Έχασε το σπίτι της για χρέος 15.000€…. έσπασαν την πόρτα της ..την πέταξαν έξω… έρχεται η σειρά των Ηλείων, με 144 πλειστηριασμούς
Αν δεν οργίζεσαι, αν δεν τρέμεις από αγανάκτηση, αν δεν βρίζεις όλους αυτούς, αν τους ψηφίζεις, αν δεν αγωνίζεσαι να τους ανατρέψεις αυτούς και σύστημά τους ..τι να σου πω …
  • …άραξε στον καναπέ, δες την τηλεόραση τα σήριαλ και το μουντιάλ , μείνετε «στο καλά είμαι εγώ και εδώ» και στο «μη χειρότερα»
  • … έρχεται η σειρά των Ηλείων, με 144 πλειστηριασμούς, σε λίγο στα παιδιά σας, στους φίλους, στους συγγενείς
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΗΛΕΙΑ ΣΤΗΝ 144

Δήμος Πύργου 57
Δήμος Ήλιδας 26
Δήμος Πηνειού 26
Δήμος Ανδραβίδας -Κυλλήνης 17
Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας 8
Δήμος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων 4
Δήμος Ζαχάρως 6



  • Αστυνομικοί έσπασαν την πόρτα του σπιτιού της δημοσιογράφου και επί σειρά ετών συνεργάτιδας του Μίκη Θεοδωράκη, Ιωάννας Κολοβού, η οποία αγωνίζεται εδώ και καιρό για να σώσει το σπίτι της που βγήκε σε πλειστηριασμό για χρέος 15.000 ευρώ, ώστε να γίνει η έξωση.

Οι αστυνομικοί, λίγο πριν τις 8:00 έσπασαν την πόρτα της και μπήκαν στο σπίτι της για να πραγματοποιηθεί η έξωση, η οποία έγινε σε απευθείας τηλεοπτική μετάδοση.
«Δεν είχα πάρει ποτέ δάνειο (...). Η τράπεζα το πλειστηρίασε και το έδωσε σε φίλους, γιατί 20 μέτρα από εδώ ετοιμάζεται σταθμός του μετρό»
Μάλιστα, καταγγέλλει πως κάποιος τη χτύπησε «πολύ δυνατά στο χέρι». ..... έσπασαν την πόρτα, «τη διαλύσανε» με ηλεκτρικό πριόνι.

Αστυνομικοί και δικαστικοί κλητήρες έκαναν καταγραφή των αντικειμένων που υπάρχουν στο σπίτι. Όπως η ίδια είπε δεν την άφησαν να είναι παρούσα κατά την καταγραφή των αντικειμένων και της έδωσαν μόνο ένα ρούχο, τις δύο γάτες της και την έβγαλαν έξω από το σπίτι όπου ζει με τον γιό της.
  • «Μπορείς να είσαι μεγαλοεπιχειρηματίας με χρέη εκατομμυρίων, μεγαλολαμόγιο, λευκό κολλάρο, να έχεις σπρώξει στην ανεργία ή στην αυτοκτονία εργαζόμενους. Είσαι δικός τους κολλητός, δεν τρέχει κάστανο και εξακολουθείς να παρτάρεις ασύστολα, παίρνεις κι επιδοτήσεις. Αν είσαι φτωχός και χρωστάς για μια κωλοκάρτα 15 χιλιάρικα, σού σπάνε την πόρτα αξημέρωτα για να σού πάρουν το σπίτι»(Π.Κ.)
… τα σπίτια αυτά περνούν στην ιδιοκτησία κάποιων… funds τύπου… Πάτση, τα οποία τα πωλούν σε… ξένους.

Καθάρματα !!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου