Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022

Το γεφύρι που φεύγει, οι δρόμοι της Πηνείας άθλιοι … και ο Δήμος (Ήλιδας), η Περιφέρεια είναι φευγάτοι και άλλου …

 Το  γεφύρι που φεύγει,  οι δρόμοι της Πηνείας άθλιοι … και ο Δήμος (Ήλιδας), η Περιφέρεια είναι φευγάτοι και άλλου …

Έλαβα και τα παραθέτω αυτούσια ( με τις φωτογραφίες τους)

«Δυστυχώς το γεφύρι του Πηνειού θα φύγει με τη πρώτη κατεβασιά, μετά από ένα χρόνο οι δημοτικοί και περιφερειακοί υπεύθυνοι που είναι; Υποσχέσεις έχουν δοθεί άλλα έργα τίποτα, έρχονται εκλογές .......θα περάσουν από Ξενιές για Λάτα -Σιμοπούλο;» (Panos Papaioannou)

« …προχθές πέρασα από τον επαρχιακό δρόμο από Πόρτες προς Σιμόπουλο Πύργο όπου εξυπηρετεί πολλά χωριά της Πηνείας προς Πάτρα και τρόμαξα από την κατάσταση που βρίσκεται η Γέφυρα του Πηνειού μεταξύ Βαλμης και Ξενιών από της πλημμύρες του περσυνού χειμώνα. Είναι ακόμη έτσι. Με την πρώτη κατεβασιά του Πηνειού θα την στείλει στη λίμνη. Μακάρι να μην υπάρξουν ανθρώπινα θύματα. Αφού ο Περιφερειάρχης και οι αντιπεριφερειάρχες  Αχαΐας και Ηλείας δεν βλέπουν δεν ακούνε, Μήπως να επέμβει κανένας Εισαγγελέας πριν έχουμε ανθρώπινα θύματα.

…Είναι στον Πηνειό στο ανατολικό μέρος της λίμνης Πηνειού, και συνδέει την επαρχιακή οδό από βιομηχανική περιοχή Πατρών προς Πύργο στα όρια Αχαΐας και Ηλείας όμως εντός του Ν. Ηλείας στα όρια των Δήμων Ήλιδας και Ανδραβίδας -Κυλλήνης. Εξυπηρετεί όλα τα χωριά της Πηνείας προς Πάτρα καθώς και πολλά χωριά των Δήμων Δυτικής Αχαΐας και Ανδραβίδας Κυλλήνης (Ξενιές, Καλυβάκια, Παλαιοχώρα, Βελιτσές, Πόρτες κλπ.) προς Πύργο Αμαλιάδα κλπ. και είναι το μοναδικό εκεί…» (Nikos Paloubis)









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου