Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022

Αντιστοίχιση μυθοπλασίας και πραγματικότητάς… ένα μυθιστόρημα για τον Ασβό και την Φλώρα…

Αντιστοίχιση μυθοπλασίας και πραγματικότητάς… ένα  μυθιστόρημα για τον Ασβό και την Φλώρα…


  • … (πρόκειται για ένα πραγματικό βιβλίο του Βασίλη Βασιλικού) …δεν είναι πλάκα… απλά η Λογοτεχνία κάνει πλάκα στην πραγματικότητά ….

Το βιβλίο: Βασίλης Βασιλικός «Ο ασβός» ή «Οι περιπέτειες μιας δύσκολης ανάρρωσης»

Λίγα λόγια για το Βιβλίο «Ο Ασβός» που είναι ένα ερωτικό μυθιστόρημα του Β. Βασιλικού που εκδόθηκε το 2019 ( !!! και εδώ συνδυασμός…):

  • «Ένας μεσήλικας συγγραφέας αποτυπώνει την ερωτική ιστορία του με μια πολύ νεότερή του γυναίκα ….. Αυτός, ακαταμάχητος εραστής, τρυφερός και κυνικός μαζί, ….  γνωρίζει τη νεαρή Φλώρα, φοιτήτρια της Αρχιτεκτονικής, που εμφανίζεται ως από μηχανής θεός στο δράμα του άντρα. Μια γνωριμία που γρήγορα θα εξελιχθεί σε θυελλώδη έρωτα, σε σχέση βαθιά, σαρκική και ψυχική, ανάμεσα σε έναν άντρα θύτη και θύμα και μια …»
  • «Ο "Ασβός", …..είναι ένα συναρπαστικό "αφήγημα πόλης", χρονικό της συμβίωσης δύο ανθρώπων σε μια γοητευτική και εκκωφαντική μεγαλούπολη. Ένα μυθιστόρημα πάνω στην ευεργετική και μαζί καταστροφική δύναμη του έρωτα

Το μυθιστόρημα γράφτηκε πριν 30 χρόνια όποτε  ….Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα ή καταστάσεις είναι εντελώς συμπτωματική και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα.

Σημείωση: Ευχαριστώ τον φίλο Χ. για την ενημέρωση






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου