Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023

Αισχροί δεν διαλύσατε μόνο την χώρα … «δολοφονείτε» και τα παιδιά μας, τους Έλληνες …Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη ... Θλίψη, Πένθος, Οργή !

 Αισχροί δεν διαλύσατε μόνο την χώρα … «δολοφονείτε» και τα παιδιά μας, τους Έλληνες …Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη ... Θλίψη, Πένθος, Ντροπή τους, Οργή !

Εισαγωγικά λέγω τούτο :Να σταματήσει η ανθρωποφαγία των μέσων ενημέρωσης που έχουν εγκατασταθεί έξω από το σπίτι του μηχανοδηγού Γιώργου Κουτσούμπα στην Αμαλιάδα, ενώ η οικογένειά του λείπει αναζητώντας τον στην Λάρισα και μέσα στο σπίτι είναι ενήλικο τρομοκρατημένο παιδί που κλαίει ! «συνάδελφοι» αυτό που κάνετε είναι δημοσιογραφική αλητεία…όταν μάλιστα δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως ο θάνατός του και δικοί του ελπίζουν ..
Πενθεί η Ελλάδα, όλοι είμαστε συγκλονισμένοι, κουράγιο στις οικογένειες των χαμένων, ποινική και πολιτική απόδοση ευθυνών στους υπαίτιους( της κυβέρνησης …Να πάει στον αγύριστο..!!!)
Δεκάδες νέα παιδιά σκοτωμένα και τραυματισμένα γιατί

  • …παρ’ όλους τους φανφαρονισμούς τίποτα δεν δούλεψε, οι άνθρωποι σκοτώθηκαν…
  • … η «μαγική» συνταγή της ιδιωτικοποίησης (και) του Σιδηροδρόμου μετατράπηκε σε έγκλημα, που διάσπασαν τον ΟΣΕ σε κομμάτια σε ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ΓΑΙΟΣΕ, ΕΡΓΟΣΕ, ΕΕΣΣΤΥ, Hellenic Train
  • ..ο πρωθυπουργός είχε προγραμματίσει σήμερα μια φιέστα στην Θεσσαλονίκη «Στις 12:00 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί το Κέντρο τηλεδιοίκησης – σηματοδότησης σιδηροδρομικού δικτύου βορείου Ελλάδος.
  • …οι εργαζόμενοι στον Σιδηρόδρομο προειδοποιούσαν για το επερχόμενο κακό (ως μοιραία εξέλιξης της διάλυσης των δημοσίων μεταφορών και της προτεραιότητας τους κέρδους από την ασφάλεια των ανθρώπων..), με ανακοινώσεις,
    καταγγελίες και προειδοποιήσεις και είχαν παραιτηθεί από τις θέσεις τους διαμαρτυρόμενοι..
  • …όταν η Κομισιόν είχε παραπέμψει πριν από 15 μέρες την Ελλάδα στο Ευρωδικαστήριο για το σιδηροδρομικό δίκτυο..
  • … επιδιώκουν να έχουν μισθωτούς δούλους… ο σταθμάρχης ήταν εργαζόμενος με μπλοκάκι και ήταν μόνο ένα μήνα υπεύθυνος..
  • …δεν δούλεψε τίποτα, ούτε η αυτόματη πέδηση, ούτε προειδοποιητική φωτεινή σήμανση, ούτε τηλεειδοποίηση,ούτε η τηλεδιοίκηση, ούτε η σηματοδότηση,
…. αλλά «πάμε και όπου βγει» των αρίστων και του επιτελικού κράτους της πιο άθλιας μεταπολεμικής κυβέρνησης,
  • αυτής του Κυρ. Μητσοτάκη ( που παρακολουθεί τα τηλέφωνα, αναθέτει σε ημέτερους, καταστρέφει τα δημόσια αγαθά όπως την Υγεία, την Παιδεία,… αξιολογεί…, φτωχοποιεί τους Έλληνες …)
  • ..αυτής που χωρίς ντροπή επισκέπτεται τον τόπο της τραγωδίας (πρωθυπουργός και υπουργοί) και χύνει κροκοδείλια δάκρυα
Οι ευθύνες της κυβέρνησης, είναι εγκληματικές!
  • Η καταδίκη δεν φτάνει!
Χρειάζεται μαζική αντίδραση σε όσους με τις πολιτικές τους σκοτώνουν τις ζωές μας!
Να τους καταψηφίσουν οι Έλληνες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου