Τρίτη 14 Μαρτίου 2023

…εθνική οδός (Πατρών-Πύργου) από τα γαϊδούρια στα «σαγόνια» του τρακτέρ.. μια διαρκής ταλαιπωρία και βάσανο (με πολύ οργή …)

 …εθνική οδός (Πατρών-Πύργου) από τα γαϊδούρια στα «σαγόνια» του τρακτέρ .. μια διαρκής ταλαιπωρία και βάσανο (με πολύ οργή …



Τα βάσανα των οδηγών στην «Πατρών-Πύργου» τελειωμό δεν έχουν…

  • Χτες γράψαμε την επικίνδυνη (και βλακώδη) μετακίνηση των νησίδων προς το κέντρο της Εθνικής Οδού καθιστώντας τες  παγίδες θανάτου και αμέσως ήρθαν μα προστεθούν τρία ακόμα γεγονότα/καταστάσεις 

… ένα γαϊδούρι εν μέσω Ε.Ο. και

.. ένα τροχαίο ατύχημα, όταν  ένα όχημα «έπεσε» στα ατσαλένια «δόντια» ενός τρακτέρ

.. μια διαρκής ταλαιπωρία και βάσανο (με πολύ οργή …

  Μεγάλες οι ευθύνες της Κυβέρνησης  και του Υπουργείου Μεταφορών (Κ. Καραμανλής)   


Στα «σαγόνια» του τρακτέρ

«Καρφώθηκε» επιβατηγό αυτοκίνητο  πάνω στο τρακτέρ, προφανώς λόγω βραδυπορίας του…

Σε μια κατ’ όνομα εθνική οδό,  στον δρόμο της υπομονής, και του ακραίου κινδύνου, με τα κολωνάκια, τα στενέματα και τους αποκλεισμούς..  

…και το καλοκαίρι έρχεται, η κίνηση θα αυξηθεί, η κυκλοφορία γεωργικών μηχανήματα θα πολλαπλασιαστεί 

Για το γαϊδούρι (και τα γαϊδούρια ..)  της «Πατρών-Πύργου» γράφει ο Μιχάλης Σιγούρος (δικά του τα video και η φωτογραφία)

  • «Σήμερα το πρωί βρέθηκα στην ΕΟ Πύργου Πάτρα - ο θεός να την κάνει ΕΟ - με τα Κουλικά μέτρα ασφαλείας και οχι ταλαιπωρίας που λένε κάποιοι κακοπροαίρετοι .
  • Στην αρχή βρέθηκα πισω απο τρακτέρ με ρυμούλκα φορτωμένο με καλάμια πηγαίνοντας με την ασφαλέστατη ταχύτητα των 35 χ/ω αφού τα κολονάκια ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ δεν επιτρεπουν την διαφυγή σε άλλη λωρίδα. Λίγο πριν τα Λεχαινά οδηγός του αντίθετου ρευματος μου έκανε σινιάλο με τα φώτα βάζοντάς με σε ιδιαίτερη επιφυλακή οπου μετά από λίγο βλέπω στην μέση του ρευματος να περιφέρεται συμπαθέστατο γαιδούρι (κυριολεκτικά) καθιστώντας αδυνατη την κυκλοφορία του ρεύματος προς Πάτρα. Ευτυχώς ειχε γινει αντιληπτό απο περίοικους και μια κυρία να ειναι καλά κατάφερε να το απομακρύνει με ταλαιπωρία αφου οι παρακείμενες μπαρες δεν άφηναν την διαφυγή του συμπαθούς οπως ειπαμε γαιδουριού. Και αυτά μέχρι τα Λεχαινά - το τι θα συναντούσε κανεις στο υπόλοιπο της ΚΟΛΟνοκρατούμενης ΕΟ μέχρι την Πάτρα δεν ξέρω»
Και σχολιάζουν εύστοχα:

  • «Σ' αυτή τη χώρα μπορεί να πας ακόμα και από γάιδαρο ..»
  • «δύο τινά σημαίνει ..ή ότι πρέπει να κάνουμε γαϊδουρινή υπομονή ή ότι βγήκε για έλεγχο ο ίδιος ο περιφερειάρχης»
  • «Ελλάδα 2.0»
  • «Τέτοια βιωματική εμπειρία μόνο στην Ελλάδα!!!!»
  • «Για γέλια και για κλάματα.😁🙄»
  • «Κάνουμε χρόνια τώρα το Σταυρό μας Μιχάλη για το αν θα φτάσουμε ή όχι!!!!
  • «Κάτσε να ξεκινήσουν οι θερινές αγροτικές εργασίες και θα δεις τι έχει να γίνει...
  • « Μνημείο αδιαφορίας φαφλατάδων, αυτών που ψηφίζουμε στην Ηλεία. Να κλωτσάς, να πρήζεται το πόδι σου και να λές ακόμη αντέχω.
  • «Αχ Ελλάς Ελλήνων χώρα , τι γαϊδάρους βγάζεις τώρα??? Αυτούς....»
  • «Ζήτω τα κολωνάκια ρε μεγάλα μυαλά που αποφασίσατε να τα βάλετε στην εθνική…./1)Αν περνούσε ασθενοφόρο με σοβαρό περιστατικό? (όπου τα δευτερόλεπτα σώζουν ζωές? )/2) Αν ήταν νύχτα κ το γαϊδούρι ήταν στον δρόμο πως το απέφευγες?/Ακόμα θυμάμαι στο πρόσφατο παρελθόν κοντά στην Γαστούνη σκοτώθηκε ο πρόεδρος της Ένωσης από Άλογο./υπομονή κ ο Θεός βοηθός»

… διαρκής ταλαιπωρία και βάσανο (με πολύ οργή) …

  • …ένας οδηγός φορτηγού «εν βρασμώ ψυχής»


«…Έρχεται όμως η στιγμή που δεν αντέχεις άλλο. Ξεκίνησα σήμερα το πρωί να πάω για μια δουλειά στην Γαστούνη. Άρχισα να μετράω πόσοι κώνοι έχουν ξεβιδωθει από την άσφαλτο. Μέτρησα περίπου 180 από τα Χανάκια έως στα φανάρια της εθνικής στο ύψος της Γαστούνης. Πάμε παρακάτω!!

Λίγο μετά την Αμαλιάδα πάει μπροστά μια νταλίκα με 20 χιλιόμετρα διότι την εμποδίζει ένας εκσκαφέας. Ακούω σειρήνες ασθενοφόρου και αρχίζουμε να κορναρουμε

όλοι αλλά έως ανοίξει ο δρόμος, που να πάει ο εκσκαφέας? "Ηρέμησε Κώστα λέω μέσα μου" πρέπει να είσαι ήρεμος αφού πας σε επαγγελματικό ραντεβού!

 Τελειώνοντας το ραντεβού πήρα το δρόμο του γυρισμού, πάλι με 30 χιλιόμετρα αφού μπροστά μου βρέθηκε μια μπουλντόζα!

Ρωτάω τώρα αν με διαβάζει κάποιος από αυτούς που ενέκριναν αυτό το έκτρωμα.

Ηλίθιοι δεν σκεφτήκατε ότι τα ασθενοφόρα η πυροσβεστική

και τα περιπολικά ανάβουν φάρους και σειρήνες για να σώσουν ζωές ?

Δεν σεβαστήκατε πόσα λάστιχα έχουν πάθει οι νταλίκες με τις βίδες που βγαίνουν από τους κώνους?

Δεν υπολογίζεται τα χρήματα που κατασπαταλούνται για την αποκατάσταση των κώνων κάθε φορά ?

Πιστεύετε ότι λύσατε με αυτό τον τρόπο τα θανατηφόρα τροχαία?

Μακάρι να βρεθώ ψεύτης

αλλά το καλοκαίρι να δούμε τι θα γίνει.

Πανηλίθιοι @@@@ τα υπουργεία σας και την περιφέρεια σας!!!!! » του Κώστας Μητρόπουλος






 



… fear factor … extreme car driving simulator …

Μεγάλες οι ευθύνες της Κυβέρνησης  και του Υπουργείου Μεταφορών (Κ. Καραμανλής)   …. που έχει μελετήσει και   δημοπρατήσει το έργο  «Επείγουσες Παρεμβάσεις Αναβάθμισης Οδικής Ασφάλειας στην Εθνική Οδό Πατρών-Πύργου» έχει προϋπολογισμό 30 εκ. €  και κατασκευαστικά υλοποιεί η ανακηρυχθείσα η εταιρεία “ΑΚΡΩΡ”  & έχει προϋπολογισμό 30 εκ. €

Και…

  • ..ο Περιφερειάρχης φωτογραφίζεται (και οι αντιπεριφερειάρχες Ηλείας χαίρονται και χαμογελούν …) και οι δήμαρχοι μιλιά…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου