Κυριακή 9 Αυγούστου 2020

Για την συμφορά της Ευβοίας υπάρχει ένοχος ….

 Για την συμφορά της Ευβοίας υπάρχει ένοχος ….


Ολοκληρωτικές καταστροφές οικιών, επιχειρήσεων, υποδομών, της οικονομίας, τραγική, βιβλική καταστροφή και νεκροί κα αυτοί λένε και περηφανεύονται ότι ενήργησαν σωστά και αποτελεσματικά..

Τουλάχιστον 5 νεκροί και 2 αγνοούμενοι στην Εύβοια και απολύτως εκτεθειμένη και εκθέτη κυβέρνηση και Χαρδαλιάς ισχυρίζονται ότι «δεν αιφνιδιάστηκαν» Αισχροί !

  • Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία προειδοποιούσε από την Πέμπτη για τα έντονα καιρικά φαινόμενα που επρόκειτο να πλήξουν την Εύβοια τα ξημερώματα της Κυριακής  και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, δήλωσε πως «όλα γίνανε πολύ ξαφνικά, αλλά ο μηχανισμός δεν αιφνιδιάστηκε»….( ..αλλά δεν ελήφθησαν τα αναγκαία προληπτικά μέτρα…) Άχρηστοι !
  • Η περιοχή και οι κάτοικοι υποδέχτηκαν  απροετοίμαστοι και έκθετοι την κακοκαιρία με απουσία του κρατικού μηχανισμού, με την Πολιτική Προστασία να μην απαντά στα τηλέφωνα των πολιτών.Οι «άριστοι» !
  • Παντελής έλλειψη αντιπλημμυρικών έργω, μη έγκαιρη και σωστή κινητοποίηση του κράτους, παρά τις προειδοποιήσεις της ΕΜΥ από την προηγούμενη Πέμπτη και αυτοί της κυβέρνησης λένε ότι τα έκαναν σωστά…! Κάνει τους δεβ έχει το ηθικό ανάστημα  να πει φταίω και να παραιτηθεί. Δειλοί και πιλοτικοί νάνοι..
  • Στο Μάτι ( Πυρκαγιά ..  νεκροί) η καταστροφή και οι θάνατοι οφείλονταν επειδή δεν λειτουργούσε το 112,  τώρα   ο Νίκος Χαρδαλιάς απάντησε πως αν λειτουργούσε το 112 ( που δεν λειτούργησε) «θα είχαμε εκατόμβη νεκρών» γελοίοι …. δηλαδή η κρατική ανεπάρκεια, αδράνεια και αδιαφορία έσωσε ανθρώπινες ζωές!.. και εγκληματίες και ψεύτες…αλλά και γελοίοι
  • Σήμερα πνίγηκε κόσμος στην Εύβοια, ακόμα ψάχνουν αγνοούμενους κι ο πρωθυπουργός θα πάει αύριο… μην λερώσει τα σινιέ ρούχα του  στις ματωμένες λάσπες το βασιλόπουλο….( που ΄κάνει διακοπές όπως κάθε Σαββατοκύριακο) …Άχρηστος  και εντελώς Κούλης  και original Μητσοτάκης
  • Ενώ τόσες καταστρεπτικές πυρκαγιές που έχει δεχτεί η Εύβοια τα τελευταία χρόνια, ήταν αναμενόμενο να υπάρξουν καταστρεπτικές πλημμύρες,  μέτρα δεν πάρθηκαν …εκτός αν οι ανεμογεννήτριες  που εκτός από ηλεκτρική ενέργεια έχουν και την ικανότητα να συγκρατούν τόνους κυβικών νερού.
  • Πέντε άνθρωποι νεκροί, δυο αγνοούμενοι, τεράστιες καταστροφές και κανάλια θεωρούν αναγκαίο να επαναλαμβάνουν βαρετά, μονότονα και χυδαία για "το προσωπικό ενδιαφέρον του πρωθυπουργού", "την ετοιμότητα του κρατικού μηχανισμού" και τις.. "συνεχείς συσκέψεις των υπουργών". Είκοσι εκατομμύρια, είναι είκοσι εκατομμύρια...(Γ.Π)

Το επιτελικό κράτος «βούλιαξε», οι «άριστοι» καλύφθηκαν από την λάσπη και η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός έχουν την όλη ευθύνη !

Είναι ένοχοι !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου