Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020

Αντιδήμαρχος διαψεύδει τον Δήμαρχο Πύργου

 Αντιδήμαρχος διαψεύδει τον Δήμαρχο Πύργου


Μέσα Σεπτεμβρίου κατά τον δήμαρχο δεν χρειάζεται απολύμανση των σχολείων, τέλος Σεπτεμβρίου κατά τον αντιδήμαρχο απαιτούνται απολυμάνσεις και είναι σημαντικό θέμα


Στις 16 Σεπτεμβρίου ο Δήμαρχος Πύργου Τ. Αντωνακόπουλος στην προσπάθεια του  να δικαιολογήσει και κρύψει τις ευθύνες του  για την μη απολύμανση των Γυμνασίων και Λυκείων  του Δήμου δηλώνει ότι :

«Οι απολυμανσεις σχετικα μετους ιους εχουν μηδενικη αξια. …..Η απολυμανση ειναι στιγμιαιο γεγονος, αφου λιγες ωρες μετα την εφαρμογη της μπορει ο χωρος να μολυνθει απο ιους. Επομενως ποιο το κερδος?? Τι χρειαζεται η απολυμανση??» ( η σύνταξη και η ορθογραφία είναι του δημάρχου Πύργου)



Σήμερα 30 Σεπτεμβρίου ο αρμόδιος αντιδήμαρχος θεμάτων Παιδείας, Γιάννης Παπαδημητρίου δηλώνει ότι :


«Εμείς συναισθανόμενοι το σημαντικό αυτό θέμα, αναφορικά με την υγιεινή των χώρων όλων των σχολικών μονάδων, γνωρίζουμε πως απαιτούνται καθαρισμοί και απολυμάνσεις»

 

Αν τότε στις 16 Σεπτεμβρίου ο Δήμαρχος Πύργου Τ. Αντωνακόπουλος κατηγορούσε όσους ( και εμάς) του ασκούσαν κριτική για την αμέλεια του να απολυμάνει τα σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, με το γνωστό ανοίκειο και ρυπαρό λόγο του λέγοντας «Η ημιμαθεια χειροτερη της αμαθειας» και «Βεβαια ορισμενοι φροντιζουν να αποδεικνυουν τον πνευματικο μεσαιωνα οπου κινειται ο νου τους» ( η σύνταξη και η ορθογραφία είναι του δημάρχου Πύργου)

Σήμερα μήπως πρέπει να του καταλογίσουμε μπαγαμποντισμό  και αυτά που καταλόγισε στους κριτικούς τους « ημιμάθεια»  και «πνευματικό μεσαίωνα όπου κινείται ο νους του» ?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου