Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2020

«Υγιαίνετε» και, ει δυνατόν μη αγαλλιάσθε…αλλά οργισθείτε !

 «Υγιαίνετε» και, ει δυνατόν μη αγαλλιάσθε…αλλά  οργισθείτε  !


Πάμε περίφημα μην ανησυχείτε…( να ανησυχείτε πολύ !) ..η ΜΕΘ στο νοσοκομείο  του Πύργου ( και μοναδική στην Ηλεία)  κλείνει και ασθενοφόρα δεν υπάρχουν στην Ηλεία … πρύμα μας πάει ( να μην πω κάτι βαρύτερο..) η κυβέρνηση


  • Η  ΜΕΘ του Νοσοκομείου  Πύργου οδηγείται σε αναστολή (σε κλείσιμο δηλαδή) , μετά την παραίτηση δύο ιατρών, από τους τέσσερις που υπηρετούν μέχρι τώρα στη Μονάδα (της διευθύντριας της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του ιδρύματος και της  ιατρού Επιμελήτριας Α’/ΜΕΘ ).



 


  • Τα πέντε οχήματα που αντιστοιχούν στον νομό, είναι ακινητοποιημένα με βλάβη στο συνεργείο, χωρίς να υπάρχει σαφές χρονοδιάγραμμα επισκευής και επανένταξής τους σε κυκλοφορία και το ΕΚΑΒ στην Ηλεία λειτουργεί με ασθενοφόρα «δανεικά» από την Αχαΐα!

Εν αναμονή  φωτογραφιών, «κατόπιν ενεργειών μου»,  ανένδοτων αγώνων ( σε αυτόν είναι φημισμένοι οι δήμαρχοι Πύργου και Ήλιδας) κατά το «μαγκιά, κλανιά κι εξάτμιση» που έλεγαν οι παλιοί, δηλώσεων και μπόλικης κοροϊδίας από το πολιτικό σύστημα προς τους Ηλείους..

…που τα ανέχονται  ..και τα χειροκροτούν επιπροσθέτως ..

Να μην τα τύχει σε κανένα η ανάγκη για ΜΕΘ και ασθενοφόρο … Εύχομαι..

Οι μόνοι που μένουν όρθιοι και αυτό μας σώζει είναι οι με αυταπάρνηση προσπάθειες  ιατρών, νοσηλευτών και ΕΚΑΒ..

Αλλά μέχρι πότε ?

Να οργισθούμε (και αγωνισθούμε) ?... ή όχι και να μας έβρει το κακό κατακούτελα ?



Σημείωση: 
Εκείνες οι 5 ΜΕΘ του Ν. Φαρμάκη ( παριστάνει τον περιφερεάρχη Δυτικής Ελλάδας) και του Υπουργ0ύ Υγείας Β. Κικίλια ( και  αυτός παριστάνει τον υπουργό) που είναι ?
( Το ερώτημα αφορά την πρόσληψη ιατρονοσηλευτικού προσωπικού για να λειτουργήσουν οι ΜΕΘ).

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου