Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020

Να αποπεμφθούν από το Δημοτικό Συμβούλιο του Πύργου και από το Περιφερειακό Συμβούλιο οι χρυσαυγίτες σύμβουλοι

Να αποπεμφθούν   από το Δημοτικό  Συμβούλιο του Πύργου  και από το Περιφερειακό  Συμβούλιο οι χρυσαυγίτες σύμβουλοι

 



Απαίτηση όλων των δημοκρατών είναι να αποπεμφθούν από τα Συμβούλια , το Δημοτικό Συμβούλιο Πύργου και το  Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας  οι φασίστες νεοναζί  και μέλη της  εγκληματικής οργάνωσης της «Χρυσής Αυγής»,  Ανδρέα Δημητρόπουλος στο Δ.Σ. Πύργου  και Ανδρέας Νικολακόπουλος  στο Π.Σ. Δυτικής Ελλάδας


  • Να αποπεμφθεί  από το Δημοτικό  συμβούλιο του Πύργου
    ο δημοτικός σύμβουλος της ναζιστικής και φασιστικής εγκληματικής οργάνωσης της «Χρυσής Αυγής»,  Ανδρέα Δημητρόπουλος που ήταν επικεφαλής της παράταξης «Ελληνική Αυγή».
  • Να αποπεμφθεί  από το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας ο περιφερειακός  σύμβουλος της ναζιστικής και φασιστικής εγκληματικής οργάνωσης της «Χρυσής Αυγής»,  Ανδρέας Νικολακόπουλος που ήταν επικεφαλής της παράταξης «Πατριωτική Αυγή».


Να μην τους αποδεχτεί καμία παράταξη,  ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας  Νεκτάριος Φαρμάκης και  ο δήμαρχος Πύργου Τ. Αντωνακόπουλος να αρνηθούν  την συμμετοχή τους  στα συμβούλια και τις  επιτροπές ( από την ΠΔΕ να αποπεμφθεί και  από την επιτροπή της Περιφέρειας για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821) , ως μέλη της  της ναζιστικής και φασιστικής εγκληματικής οργάνωσης της «Χρυσής Αυγής»


Έξω οι φασίστες !

Υ.Γ:

Θα γράψουμε και για άλλους …

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου