Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021

Πόσο πιο γελοίοι πια ! …. το μπλε τους γίνεται μαύρο …η ανικανότητά του κίνδυνος για τη κοινωνία και την Δημοκρατία

 Πόσο πιο γελοίοι πια !  …. το μπλε τους  γίνεται μαύρο …η ανικανότητά του κίνδυνος  για τη  κοινωνία και την Δημοκρατία


Χάσαμε την ζωή μας..δεν αντέχεται αυτή κεκλεισμένη ζωή, αυτή μούχλα του ακοινώνητου, αυτή η μουτζούρα που λέγεται κυβέρνηση, αυτή πολιτική που μας καταστρέφει  


Πρόστιμα στους μαθητές-ανήλικους- αν καθυστερούν να επιστρέψουν σπίτι μετά το σχολείο !!!!!!

Ζούμε απλά σε μια χώρα με απαγόρευση κυκλοφορίας τις βραδινές ώρες και με γραπτή άδεια εξόδου τις πρωινές και απογευματινές.

Για όλα η λύση τους είναι :  βία,  πρόστιμο, αστυνομία, καραντίνα, απομόνωση, απαγορεύσεις

Οι εγκληματικά ανίκανοι , αυτοί που άνοιξαν τα σύνορα με τον τουρισμό και έκαναν εισαγωγή της πανδημίας, που τα μέσα μεταφοράς είναι τίγκα, που οι εργαζόμενοι στις επιχειρήσεις είναι ο ένας πάνω στον άλλο ρίχνουντις ευθύνες στο λαό   


Στους μαθητές (που όποιος έχει παιδιά ξέρει σε τι κατάσταση βρίσκονται) αυτό το τσίρκο που λέγεται κυβέρνηση  απαγορεύει την κοινωνική επαφή, ν ξεσκάσουν λίγο, να δουν τον φίλο τους την φίλη τους

Οι ανίκανοι αυτοί που στοιβάζουν 25 άτομα στις τάξεις απαγορεύουν 5 μαθητές να τα πούνε στην πλατεία …. Και θα επιβάλλουν πρόστιμα (… αυτά είναι ημίμετρα. Ένα κούρεμα με την ψιλή, ίσως και ένα δημόσιο μαστίγωμα θα ήταν πιο αποτελεσματικά)

Οι ανίκανοι που άνοιξαν  τα Mall, αλλά απαγορεύουν το ψάρεμα και το κυνήγι για να μην κολλήσουν κορωνοϊό   από τα χαλίκια, τα χώματα, το νερό, την θάλασσα και τα δέντρα …

Οι γελοίοι άνοιξαν τα καταστήματα και μιλούν για συνωστισμό, οι εγκληματικά άσχετοι δεν ξέρουν ότι τα μαγαζιά είναι συγκεντρωμένα σε ορισμένους δρόμους και αντικειμενικά θα υπήρχε πολυκοσμία μετά από μήνες εγκλεισμού… (Γιατί κυκλοφορείτε στα μαγαζιά ρε …αλήτες; Τι πάει να πει το επέτρεψε η κυβέρνηση; Η κυβέρνηση το επιτρέπει για να μη δίνει αποζημιώσεις και να μπορεί να λέει πως δεν φταίει αυτή για την καταστροφή. Εσείς πρέπει να μην κυκλοφορείτε.)

Μιλούν οι άθλιοι για ενδιαφέρον για την υγεία των Ελλήνων, χωρίς προσλήψεις ιατρονοσηλευτικού προσωπικού, με ελάχιστα εμβόλια και με   ανεπαρκή προετοιμασία

Χάσαμε την ζωή μας

 


Δεν αντέχεται πια άλλο αυτή ζωή μήνες τώρα ζούμε σε καθεστώς ανελευθερίας και υποταγής σε απαγορευτικά για τη δημόσια ζωή μέτρα.

«Διαβιούμε μίαν αποκρουστική βία επί του σώματος ( λόγω του εγκλεισμού..) που δεν είναι δυνατόν να συνεχιστεί με τους υπάρχοντες ταχείς ρυθμούς.

Διαβιούμε μια δεύτερη (..χειρότερη ) βία επί του πνεύματος, αφού έχουν απαγορευτεί όλες οι πολιτιστικές εκδηλώσεις: οι συναυλίες, ο χορός, το θέατρο - ευτυχώς γίνεται αντιληπτό πόσο απαραίτητες είναι αυτές οι εκδηλώσεις για την υγεία του σώματος-πνεύματος σε τακτική μάλιστα ροή, μην πω καθημερινή.

Ζούμε  την φριχτή αυτή μετάλλαξη της κοινωνίας σε μάζα   και σε αυτό έχουν συντελέσει ανυπερθέτως τα επικοινωνιακά μέσα - σε κόβει ρίγος όταν ανοίγεις τον οποιονδήποτε τηλεοπτικό δέκτη.

Η επιβολή αλλά και η παράταση αυτών των μέτρων βέβαιο είναι ότι δεν αντέχεται ,βεβαιότερο όμως είναι ότι μια κοινωνία δεν μπορεί να ζει σε μόνιμη κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Τι μπορεί να αναπτύξει μια τέτοια κοινωνία; Πώς μπορεί να δημιουργήσει σε καθεστώς φόβου [τρόμου] και ανασφάλειας; Πώς μπορεί να εκδιπλωθεί όταν μόνο της μέλημα έχει καταντήσει η επιβίωση; Όταν η γυμνή αυτή ζωή έχει υπερκεράσει κάθε άλλη δραστηριότητα του σώματος;»

«Η ζωή όλων έχει ιατρικοποιηθεί και οι πλείστοι άδομεν [ή τρέμομεν...] - καλύτερα όμως να γράφαμε ότι έχει συρρικνωθεί στη βιολογία, μια και το πνεύμα και η ψυχή έχουν φτερουγίσει, έχουν πολτοποιηθεί από τις κυβερνητικές απαγορεύσεις.

Μην εθιστούμε σε αυτόν τον «βιολογισμό» - χαθήκαμε.

Κανείς όμως, τώρα πια, δεν αμφιβάλλει ότι η προσωπικότητα του καθενός, όσο περνά ο καιρός, εκμηδενίζεται, βαδίζει στη μετάλλαξή της σε μάζα και, όπως γίνεται κατανοητό, εύκολα καθοδηγείται η μάζα όταν δεν υπάρχει του καθενός η προσωπικότητα, η ανεξαρτησία, η ελευθερία και λοιπά δικαιώματά της.»(Γ.Σ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου