Κυριακή 26 Ιουνίου 2022

Το αίσχος των απορριμμάτων και της βρόμας των παραλιακών δρόμων του Πύργου της Ηλείας .... και της Λίμνης Μουριάς …

Το αίσχος των απορριμμάτων και της βρόμας των παραλιακών δρόμων του Πύργου της Ηλείας .... και της Λίμνης Μουριάς …

  • ...εύγε στη Δημοτική αρχή και τον δήμαρχο Πύργου Τάκη Αντωνακόπουλο για το όμορφο, πεντακάθαρο, υγιεινό, ειδυλλιακό και χάρμα οφθαλμών καλοκαίρι που προσφέρει στους πολίτες, τους Δημότες και τους επισκέπτες/τουρίστες
  • … εύγε και στους βρωμύλους «πολίτες» που μεγενθύνουν αυτή την αθλιότητα

Αυτό πρέπει να τελειώσει .. δεν πάει άλλο !!!!

 

Οι φωτογραφίες είναι της Κωνσταντίνας Κομιώτη/  Kw Zuc Delfina είναι σημερινές (26/06/2022) και η οποία γράφει:

  •  «Θα σας πάω λοιπόν από το Κορακοχώρι μέχρι το Αντλιοστάσιο …. Για τα μάτια σας μόνο και τα σχόλια δικά σας …. Εγώ μια ερώτηση έχω στην παρούσα φάση , μιάς και οι συμπολίτες μου δε βλέπω να βάζουν μυαλό, μήτε και υπάρχει κάποιος να ελέγξει την κατάσταση και την εγκληματική αυτή συμπεριφορά ….. Δήμαρχε …. Η αποκομιδή πως πάει ??? Δήμος Πύργου / Municipality Of Pyrgos τι περιμένετε είπαμε ???? 🤔..Υ.Γ. Οι φωτογραφίες είναι ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ!»

Οι φωτογραφίες της ρυπαρής Λίμνης μουριάς είναι του   Προέδρου του «Φυσιολατρικος Σύλλογος Φίλων Λίμνης Μουριας»  Αποστολόπουλου Παναγιώτη / Τάκης Αποστολόπουλος Λολάν που γράφει:

  • «Όλα αυτά διασκορπα στον χώρο της Λίμνης Μουριας σε ακτίνα 6500 στρεμμάτων …Από την Σπιάντζα... Αγιάννη... Καβούρι.. Και όλη την παραλιακή ζώνη... Μπάζα.. Ψοφίμια.. Ελενιτ... Οικιακά σκουπίδια...και πάρα πολλά άλλα.....»






















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου