Σάββατο 18 Ιουνίου 2022

Μητσοτάκης στην Μεσσηνία και το αποτέλεσμα για την Ηλεία ..μηδενικό…

 Μητσοτάκης στην Μεσσηνία και το αποτέλεσμα για την Ηλεία  ..μηδενικό…

Πολλοί «οι πάντα πρόθυμοι και χειροκροτητές» είδαν ύμνησαν και άδραξαν την ευκαιρία να πουν ότι τα καλά νέα ..της αναπτύξεως… για την Ηλεία θα ερχόντουσαν από νότια , από την Καλαμάτα και την Μεσσηνία την οποία επισκέφθηκε την Πέμπτη 16/06/2022 (με το πρωθυπουργικό αεροπλάνο … παρακαλώ..)    .. και θα εξήγγειλε πολλά για τον δρόμο Πύργο -Τσακώνα , για τον Σιδηρόδρομο  

Το αποτέλεσμα μια φιέστα, φωτογραφίες και κάποια κοινότυπα και πολυειπωμένα


λόγια για το νέο ΕΣΠΑ..  

Ο φίλος  Thanasis Petrakos γράφει χαρακτηριστικά και δηκτικά μεταξύ άλλων  

«Η επίσκεψη και οι δηλώσεις του κ. Μητσοτάκη στη Καλαμάτα  παίρνουν το πρώτο βραβείο μηδενικού αποτελέσματος. Δεν έχει συμβεί στο παρελθόν επίσκεψη πρωθυπουργού και μάλιστα σε προεκλογική κατ' ουσία περίοδο να μην φέρνει ούτε ένα νέο!!!

Είναι χαρακτηριστικό ότι:

1.Για το Πύργος -Καλό Νερό -Τσάκωνα όχι μόνο δεν δεσμεύτηκε σε τίποτα αλλά χρειάστηκε η παρέμβαση από κάτω του βουλευτή κ.Γ. Λαμπρόπουλου και του Περιφερειάρχη κ.Π. Νίκα για να προτείνει στο άγνωστο "προσεχές μέλλον" μια σύσκεψη η οποία δεν περιλαμβάνει τον Περιφερειάρχη Δυτ. Ελλάδας!!!!

2. Για το Σιδηροδρομικό Δίκτυο της Πελοποννήσου καμία δέσμευση Ούτε για τον Δυτικό άξονα Πάτρα- Πύργος - Καλό Νερό- Καλαμάτα ούτε για το μετρικό δίκτυο της Πελοποννήσου Κόρινθος- Τρίπολη-Καλαμάτα.. Ούτε καν για το τμήμα Κόρινθος- Ναύπλιο δεν είπε τίποτα.

….»

Όσο δε για τους Ηλείους  διθυραμβογράφος τους έμειναν τα πρωτοσέλιδα άσματα …αλλά έδειξαν «χαρακτήρα και υποτακτικότητα»  και αναμένουν ..ανταμοιβή…

… και η Ηλεία που ούτε από το Βοριά αλλά ούτε από το Νοτιά δεν ανάπνευσε τον άνεμο της ανάπτυξης …

 





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου