Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023

... συνέχεια εκ του χθεσινού … «χωρίς περίσκεψιν, χωρίς λύπην, χωρίς αιδώ» (Εφημερίδα Πατρίς Πύργου) ή «κοίτα ποιος μιλά» ...

... συνέχεια εκ του χθεσινού … «χωρίς περίσκεψιν, χωρίς λύπην, χωρίς αιδώ» (Εφημερίδα Πατρίς Πύργου) ή «κοίτα ποιος μιλά» ...

Η εφημερίδα «Πατρίς Πύργου» χωρίς τσίπα εκθέτει θολά και άνευ «ονόματος και διεύθυνσης» συλλήβδην Δήμους, Δημάρχους και Νομικά Πρόσωπα της Ηλείας, το σύνολο των Αυτοδιοικητικών και Προέδρων και μελών Δ.Σ. και παριστάνει τον κήνσορα της χρηστής οικονομικής διαχείρισης και της πολιτικής ηθικής όταν ..

  • Επί χρόνια δεν μιλούσε, δεν έγραφε, δεν αποκάλυπτε, αλλά αντιθέτως όλους τους εκθείαζε, υμνούσε, (Δημάρχους, Προέδρους Οργανισμών & Νομικών Προσώπων»
  • Προεκλογικά υπήρχε σιωπή /μούγκα και έσοδα, μετεκλογικά λαλίστατοι τιμητές …
  • Ήταν αποδέκτης (οι διάφορες εταιρείες του συγκροτήματος Βαρουξή, «ΕΛ-ΚΑ» Βαρουξής-με έδρα το Δούκα Αρχ. Ολυμπίας-, «Ελευθέριος Βαρουξής και ΣΙΑ ΟΕ», «Multi Productions», «Digital-Solutions», «Διονύσιος Βαρουξης & ΣΙΑ Ο.Ε», «ΔΟΒ ΙΚΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΒΑΡΟΥΞΗ ΟΕ» κλπ.) αλλεπαλλήλων, μεγάλων, συνεχόμενων επιχορηγήσεων, αναθέσεων, χαριστικών συμβάσεων, για ότι «πετά, γράφεται, κινείται & πωλείται..», για «Φόρουμ», Ημερίδες, COVID, προμήθεις, έργα κλπ. ….
Αναφέρεται στους Δήμους της Ηλείας και ξεχνά τις αναθέσεις της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και των Αντιπεριφερειαρχών (πχ. αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού 1.282 απευθείας αναθέσεις τους τελευταίους προεκλογικούς μήνες ..)
Υπάρχουν βέβαια τέτοια φαινόμενα πολλά , πάρα πολλά και εγώ κατ’ επανάληψη τα έχω καταγγείλει με στοιχεία και ονόματα (μεταξύ αυτών και τον ΔΟΒ)
Εκτός του ανόητου («Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί.»), το όλο (όπως γράψαμε και χτες),
  • δείχνει αποκρουστικό «πολιτικό χαρακτήρα» (που θα του στοιχήσει τα μέγιστα στο μέλλον..)
  • είναι και «ανέντιμο» διότι πουλάς τους συνεργάτες σου & ευνοήσαντες εσένα και η επιφύλαξη των επομένων μεγάλη…
  • υποκρύπτει την επιθυμία για απόλυτη κυριαρχία μονοκρατορία στην Ηλεία, της προβολής, διαφήμισης, πολιτισμού, εκδηλώσεων κλπ., βάλλοντας κατά άλλων εταιρειών και συναδέλφων (του) που δραστηριοποιούνται και επεκτείνονται… (και του καταλαμβάνουν οικονομικό χώρο…)
  • έχει την ανάγνωση ότι ...είτε οι πρώην αφήσαν «καμένη γη .. και άρα αβανταδόρικη στους επερχόμενους και μπηχτές στους απερχόμενους... είτε έχει την έννοια της προειδοποίησης συνετισμού του ερχόμενου…,
Είναι προφανής η επιδίωξη ..κοινώς πολιτικό φλερτ ή λειξούρα .. για να συνεχίσουν οι δουλίτσες … κατ’ αποκλειστικότητα
Υ.Γ.
  • Γράψαμε … Κάποτε Ηλείοι και οι Ηλείοι πολιτικοί πρέπει να αποτινάξουν τους «νταβατζήδες» και «νταραβερτζήδες» που έχουν μεγάλο μερίδιο στην κατάντια που έχει περιέλθει η Ηλεία (που την θεωρούν τσιφλίκι τους) …αλλά οι ταγοί/πολιτικοί της Ηλείας είναι κότες και κωθώνια και έχουν "λερωμένη την φωλιά τους.."(όχι όλοι) … και τα δίνουν όλα για την προβολή τους, δεν θέλουν να τα χαλάσουν με τον "Δούκα" ...
  • Τα στοιχεία είναι πολλά (δηλαδή υπάρχουν πολλά ράμματα για την γούνα τους …) όλων...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου