Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2023

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου στον δρόμο (Δήμος Πηνειού) !!!

 Συνεδρίαση  Δημοτικού Συμβουλίου στον δρόμο (Δήμος Πηνειού) !!!

  • «Το γαρ πολύ της θλίψεως (εκλογική ήττα) γεννά παραφροσύνη (& αντιδημοκρατικότητα ..)».. …δεν εξηγείται αλλιώς ..

Συνεδρίαση προγραμματισμένη με θέματα «διάφορα τεχνικά. Κυρίως όμως θα γινόταν συζήτηση για το κλείσιμο της Εθνικής Τράπεζας» αλλά η παράταξη του Δημάρχου δεν εμφανίστηκε και έκρυψε τα κλειδιά και ως εκ τούτου η συνεδρίαση έγινε στο πεζοδρόμιο και τον δρόμο.

Ανήκουστη, Απαράδεκτη , Προσβλητική για το θεσμό και βαθιά Αντιδημοκρατική ενέργεια και στάση του απερχόμενου δημάρχου Αντρέα Μαρίνου … Ντροπή του (αλλά που να την βρει ..)

Η φωτογραφία και οι πληροφορίες είναι  από τον Αλέξιος Τσαουσάκης που σημειώνει: «Η εικόνα του σημερινού Δημοτικού Συμβουλίου. Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κλειδωμένοι έξω από την αίθουσα συνεδριάσεων. Η συνεδρίαση γίνετε στο πεζοδρόμιο. O tempora, o mores.»

  • Η δεύτερη φωτογραφία είναι  του Nikos Gialamas που γράφει:«Το "κρυφο σχολειο" εν ετει 2023! Η περιφρονιση του Δημ Συμβουλιου και οχι μονο απο την σημερινη ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ! Σε προγραμματισμενη συνεδριαση του Δ Σ οι πορτες του χωρου της συνεδριασης ηταν ερμητικα κλειστες και αποντες οι Δημοτικοι αρχοντες ΔΗΜΑΡΧΟΣ και ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ σε ενα τοσο σοβαρο ζητημα που αφορα ολους τους δημοτες του Δημου Πηνειου! Η απολυτη περιφρονηση και αντιδημοκρατικη συμπεριφορα τους απεναντι στο λαο του Δημου Πηνειου!..





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου