Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023

..ακόλυμβη Ηλεία … οι κολυμβητικές πισίνες της …πάγος της Αμαλιάδας, ανύπαρκτη στον Πύργο …

 ..ακόλυμβη Ηλεία … οι κολυμβητικές πισίνες της …πάγος της Αμαλιάδας, ανύπαρκτη στον Πύργο …

Μια ολόκληρη Ηλεία και ουσιαστικά δεν υπάρχει επαρκής κολυμβητική πισίνα, τόσο από πλευράς λειτουργία/ύπαρξης της, τόσο για προπόνηση των αθλητών (κολύμβησης & υδατοσφαίρισης) όσο και για πολίτες που το έχουν την κολύμβηση ως χόμπι ή ανάγκη ..
  • Στην Αμαλιάδα συνεχείς με ανακοινώσεις ο «ΕΠΕΙΟΣ Γυμναστικός Σύλλογος» κραυγάζει…«Λόγω ακατάλληλης θερμοκρασίας της πισίνας σήμερα δεν θα γίνουν οι προπονήσεις και τα μαθήματα κολύμβησης».. «έχουμε χαμηλή θερμοκρασία στο νερού του κολυμβητηρίου» που συνοδεύονται με φωτογραφίες πιγκουΐνων, πάγων κλπ.
  • Στον Πύργο πάρα πολλά χρόνια η πισίνα έγινε γούρνα, η ανακατασκευή της ξεκινά και ξανά.. ξεκινά και ακόμη κοντά 15 χρόνια τώρα, βρίσκεται στο σχέδια και τις μακέτες ….και έργα γίνονται, αλλά χρήματα δεν υπάρχουν και η κατασκευή σέρνεται και μάλλον μη επαρκές και για αγώνες (κλειστό, 8 διαδρομές και 50αρα πισίνα) … Λόγια, σχέδια και κοροϊδία των ανικάνων !
Επίσης…
  • Και τα δύο Κολυμβητήρια δεν προβλέπονται να σκεπαστούν και οι κόουτς προπονούν με ομπρέλα (η φωτό μιλά και καταγγέλλει ..)
  • Και στην Αμαλιάδα σε διεθνείς αγώνες τα γκολπόστ είχαν τρύπια δίχτυα … Ντροπή και διεθνής εξευτελισμός …(η φωτό μιλά και εξευτελίζει ..)
Δήμοι, Δήμαρχοι, Πολιτικό Σύστημα, Βουλευτές, Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας Περιφερειάρχης, παριστάνουν τους χάνους … (..είναι...)




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου