Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021

Τελειωμό δεν έχουν οι πολιτικές ανοησίες και η τακτική Μαυρογιαλούρου της Περιφέρειας ..

 Τελειωμό δεν έχουν οι πολιτικές ανοησίες και η τακτική Μαυρογιαλούρου της Περιφέρειας ..


  • Τώρα και στα «κατόπιν ενεργειών» τος και τα τεστ/  rapidtest για το κορωνοϊό…

Η «είδηση» και το δελτίο τύπου «Με κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στο Κακόβατο ο Ν. Κοροβέσης / Με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού & Τουρισμού και μέλους του ΣΟΠΠ (Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας) κ. Νίκου Κοροβέση πραγματοποιήθηκε προληπτικός έλεγχος από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στην κοινότητα του Κακοβάτου.….»

Ένας διαρκώς φωτογραφιζόμενος πολιτικός κομπασμός χρησιμοποίησε για προβολή την επιδημία και την αυτονόητη υποχρέωση της Πολιτείας για επιδημιολογικό έλεγχο των πολιτών…

Από πότε αυτή αναγκαιότητα χρησιμοποιείται για πολιτική προβολή ?

Από πότε η αγωνία του κόσμου για έλεγχο της υγείας μετατρέπεται σε βιτρίνα   δημοσιότητάς ?  

Από πότε είναι ηθικά και πολιτικά επιτρεπτό ένας αντιπεριφερειάρχης να ποζάρει και να κορδώνεται με φόντο εξεταζόμενους πολίτες  ?

Είναι δυνατόν ο   ΕΟΔΥ (Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας) να κινείται και να  λειτουργεί μικροπολιτικά και όχι επιστημονικά, να καθίσταται υποχείριο και εργαλείο στις πολιτικές βλέψεις ενός πολιτικού παγωνιού.. για να «πουλήσει» εκδούλεψη ένας σύγχρονος Μουρογιαλούρος

Είναι απαράδεκτο να καλείται κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στον τόπο κατοικίας και επαγγελματικής δραστηριότητας ενός «πολιτικού» που μάλιστα με ένα ανήτο τρόπο αναγράφει  στο δελτίο τύπου «Με κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στο Κακόβατο ο Ν. Κοροβέσης» …δηλαδή εκεί στο σπίτι και στο μαγαζί του..

Ντροπή σας !

Σας βαρέθηκε το μάτι μου και ψυχή μου !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου