Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021

…η χρησιμοποίηση της φτώχειας στην Ηλεία για προβολή πολιτικών παραγόντων… για εκλογική πελατεία, είναι αθλιότητα ... Αλητεία

 …η χρησιμοποίηση της φτώχειας  στην Ηλεία για προβολή πολιτικών παραγόντων… για εκλογική πελατεία, είναι αθλιότητα ... Αλητεία !

Το θεωρώ ότι πιο αισχρό το να  εκμεταλλεύεσαι την δύσκολη  και σε ορισμένους απελπιστική κατάσταση της φτώχεια, την διάθεση/μοίρασμα  υλικών, τρόφιμων και ειδών  πρώτης ανάγκης από το ΤΕΒΑ/ Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους τους συνάνθρωπους από τα αρπακτικά της δημοσιότητας


  • Πως είναι δυνατόν  να χρησιμοποιείς την φτώχεια για να προβληθείς και «πουλήσεις μούρη», πολιτικό ρουσφέτι και αναγνωσιμότητα ?
  •  Πως είναι δυνατόν  να χρησιμοποιείς την δυστυχία, τον πόνο, την φτώχεια για να προβληθείς και «πουλήσεις μούρη», πολιτικό ρουσφέτι και αναγνωσιμότητα ?
  • Πως είναι δυνατόν να φωτογραφίζεσαι και να φωτογραφίζεις  ανθρώπους δυστυχείς  για να προβληθείς ? Πως ? 
  • Πως είναι δυνατόν εσείς οι χορτάτοι, οι βολεμένοι σε δημόσια αμειβόμενες θέσεις, με τα ακριβά σας ρούχα, την εξασφαλισμένη ζωή σας να πουλάτε αλληλεγγύη και φιλανθρωπία ? 
  • Πως μοστράρεις την φάτσα σου και δεν ντρέπεσαι όταν όλα αυτά είναι με χρήματα του Δημοσίου, δεν είναι δικά σου, από το εισόδημά σου ?

Ντροπή τους !

Αυτή η αηδία ( της εκμετάλλευσης της φτώχειας) που ενδημεί στην Ηλεία πρέπει να σταματήσει και να καταδικαστεί !

Μια κοινωνία, ένα σύστημα που «γεννά» φτώχεια, πείνα, ανημποριά  πρέπει να αλλάξει !












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου