Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021

Free covid19 στον Πύργο Ηλείας

 Free covid19 στον Πύργο Ηλείας


Η Ηλεία και
 ο Πύργος σε lockdown αλλά ο κορωνοϊός συσπειρώνεται και διαχέεται ανεξέλεγκτα


Βεβαία η εξάπλωση του Κορωνοϊού στον Πύργο μετά το πάρτι που διοργάνωσε προς … διάχυσή του ο Δήμος Πύργου …. με την συναυλία Χατζηγιάννη στις 11/09/2021

  • 2.000 άτομα στην συναυλία χωρίς αποστάσεις, χωρίς κανένα μέτρο προφύλαξης ( οι θερμομετρητές  και οι μάσκες (των) ελαχίστων μόνο ως κοροϊδία και υποκρισία φαντάζουν και είναι..),
  • 2.000 άτομα που θα αποτελέσουν διαδότες του  covid19,
  • 2.000 άτομα πιθανοί μεταφορείς λίγο πριν ανοίξουν τα σχολεία και με το Σύστημα Υγείας σε συνθήκη shutdown


Μια ανεύθυνη δημοτική αρχή που εγκληματεί σε βάρος της υγείας  των Πυργιωτών και της Ηλείας και με την ευχή και ελπίδα να μην υπάρξουν έντονα και εκτατικά προβλήματα..

Ένας κρατικός μηχανισμός που


παρακολουθεί  απαθής και αδρανής που μόνο ξέρει είναι να απαγορεύει την μουσική στις ταβέρνες και τα καφέ και να επιβάλλει πρόστιμα και διοικητικές κυρώσεις σε καταστήματα (ενώ ταυτόχρονα επιτρέπει συναυλίες, Γάμους, Βαφτίσια με μουσικές και χορούς)   

Υ.Γ.

1. Το κυλικείο της γνωστής pareas που


το εκμεταλλεύτηκε κατά την εκδήλωση,  με τι φορολογικές  και υγειονομικές άδειες και με τίνος δημοτικού οργάνου άδεια  το λειτούργησε (επίσημο έγγραφο, διακήρυξη διαγωνισμού, προσφορές κλπ..) ? Άραγε δεν είναι παράνομο Δημοτικός Σύμβουλος, επί σκηνής παράγοντας  και Υπεύθυνος του Γραφείου Εθελοντισμού του Δήμου Πύργου να συνάπτει συμβάσεις με τον Δήμο ?


2. Η προφανής κοροϊδία ξοδεύω 24.000€ για να μαζέψω 7-8.000 € για τους πυρόπληκτους μπορεί να  πείθει τις  αντιληπτικές ικανότητες των μετερχόμενων αυτήν, αλλά είναι έωλη. Μένει να ακούσουμε  τον οικονομικό απολογισμό συναυλίας και εσόδων και βέβαια του λεχθέντος «Τα έσοδα θα δοθούν στους πυρόπληκτους με προτεραιότητα για τροφή στα ζωάκια συντροφιάς αλλά και στις εκτροφές ζώων των κτηνοτροφικών μονάδων» και αυτό με «προτεραιότητα για τροφή στα ζωάκια συντροφιάς»   ?????








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου