Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022

Τι είναι αυτό που τους ενώνει, τι είναι αυτό που δεν τους χωρίζει…Αντωνακόπουλος-Κοντογιαννόπουλος...

 Τι είναι αυτό που τους ενώνει, τι είναι αυτό που δεν τους χωρίζει…Αντωνακόπουλος-Κοντογιαννόπουλος...

Συνάντηση Δημάρχου Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλου με τον υποψήφιο βουλευτή Ηλείας ΝΔ Βασίλη Κοντογιαννόπουλο…
  • Τους ενώνει ό,τι κατά την διάρκεια του βουλευτικού τους βίου ουδέν, μηδέν, τίποτα, προσέφεραν στην Ηλεία… μάλιστα ο εις και από υπουργικούς θώκους (ο Β. Κοντογιαννόπουλος), ο άλλος δε εκτιμήθηκε όντας ολίγος να είναι ο μοναδικός βουλευτής του ΠΑΣΟΚ που δεν έλαβε υπουργική θέση ….
  • Τους ενώνει ό,τι αποτέλεσαν/ούν ταξιδευτές και πολιτικοί γυρολόγοι, ο ένας ΝΔ-ΠΑΣΟΚ(Σημίτης) -ΝΔ και ο άλλος ΠΑΣΟΚ – όχι ΠΑΣΟΚ-ΠΑΣΟΚ-προσεγγιστής του ΣΥΡΙΖΑ (έφαγε πόρτα..) - φίλος της ΝΔ και υμνητής του Κ. Μητσοτάκη – και ολίγον ΠΑΣΟΚ …,
  • Δεν τους χωρίζει τίποτα όντας και οι δύο ακραία νεοφιλελεύθεροι και τον προοδευτισμό τον έχουν για φερετζέ 
Μπορεί να τους χωρίζουν 20 χρόνια …60 ο ένας και 80 ο άλλος (τα χρόνια δεν έχουν σημασία..), με δεκάδες χρόνια πολιτικού τίποτα για την Ηλεία, αλλά δεν παύουν τα παίζουν τζόβενα… ως ισοϋψείς στο πολιτικό μέγεθος … και προς τούτο αποκαλυπτικές της υπερμεγέθους και πηχτής ανοησίας και κοροϊδίας ημών είναι οι προσφωνήσεις κατά την συνάντηση τους
Είπε ο δήμαρχος Πύργου για τον Β. Κοντογιαννόπουλο

  • «Ο κ. Κοντογιαννόπουλος, με την αναμφισβήτητη εμπειρία του στην πολιτική, στην κυβερνησιμότητα του τόπου και με τις δυνατότητες που έχει οι οποίες υπερβαίνουν στενά κομματικά όρια, είναι ένας πολιτικός με οριζόντια αναφορά σε όλο το δημοκρατικό τόξο(σ.σ. επί υπουργίας του δολοφονήθηκε ο Ν. Τεμπονέρας) . Η στάση του ήταν πάντα στο δρόμο του εθνικού χρέους και της κοινωνικής ευθύνης και της στήριξης του τόπου της Ηλείας. Αυτό τον καιρό καθίσταται πιο επίκαιρη η παρουσία του στον τόπο και νομίζω ότι είναι σε μια χρονική συγκυρία που τον έχει ανάγκη να προσφέρει».
  • «η επιτυχία για τον κ. Κοντογιαννόπουλο είναι να καλύψει με την παρουσία του κενά ενέργειας και χρόνου και όχι μόνο οι εκλογικοί στόχοι».
Και απάντησε 80ετής Β. Κοντογιαννόπουλος
  • «Θέλω να τονίσω ότι, θα είμαι στη διάθεσή του, όπως και όλων των δημάρχων και Ηλείων για την ανάπτυξη του τόπου μας».
Ζούμε σε ένα κόσμο μαγικό …

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου