Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2022

Αρχαία Ολυμπία… Δεν εορτάζει, Δεν στολίζεται, Δεν δέχεται… μόνο πέφτει …

 Αρχαία Ολυμπία… Δεν εορτάζει, Δεν στολίζεται, Δεν δέχεται… μόνο πέφτει …

Το κόσμημα, το πετράδι της Ηλείας, η ονομαστή στην Οικουμένη, διατρέχει τα Χριστούγεννα, την Πρωτοχρονιά, Μίζερη, Σκοτεινή, Μόνη και Έρμη…

Κανένας εορταστικός  στην πόλη της Αρχαίας Ολυμπίας, ένα μίζερο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο(σε υπόστεγο!), το οποίο στήθηκε πρόχειρα ..  έπεσε και μετά  το ακούμπησαν  στον τοίχο του Δημαρχείου… οι δρόμοι έρημοι… η Αγορά και η Τουριστική κίνηση μηδενική… (έδιωξαν και το σημερινό κρουαζιερόπλοιο για την Κεφαλονιά  …)

  • Μια πόλη που μπορούσε να ανθεί, να προσελκύει, να αναπτύσσεται, να ωφελεί του Δημότες της, να ενισχύει τις επιχειρήσεις ….

Η εικόνα που παρουσιάζει θλιβερή, καμία εκδήλωση (εκτός αυτής  του ανάματος του κεκλιμένου δέντρου …),  κάτι για να προσελκύσει κόσμο …, το σκοτάδι …  φωτίζει την ανικανότητα της Δημοτικής αρχής και κρύβει ένα δήμαρχο που αναζητείται ….

  • Αρχαία Ολυμπία ..  «ο καλύτερος Δήμος, στα χειρότερα χέρια….!»

…και αυτοί καμαρώνουν… και δεν ντρέπονται …

Υ.Γ.:

  • Το βραβείο του πιο άθλιου στολισμού (δηλαδή του ανύπαρκτου ) και του χειρότερου  Χριστουγεννιάτικου Δέντρου  πρέπει να απονεμηθεί στην δημοτική  αρχή της..

Σημείωση:

  • Οι φωτογραφίες είναι της φίλης Χ.Ψ. (που την ευχαριστώ), από το διαδίκτυο, το Ilialive.gr και το meteo.camera και με ανοιχτά τα καταστήματα κάπως και με κλειστά αυτά(σκοτάδι..) ..









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου