Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020

Ο στρεψόδικος δήμαρχος Πύργου

 Ο στρεψόδικος δήμαρχος Πύργου

  • ·         Τον Μάρτιο είναι απαραίτητη η απολύμανση για τον κορονοϊό στα σχολεία, ενώ τον Σεπτέμβριο δεν χρειάζεται…
  • ·         Με την έναρξη των σχολείων (πριν 2 μέρες) είναι αναγκαία η απολύμανση στα Δημοτικά και Νηπιαγωγεία ( και για αυτό έγινε), ενώ στα Γυμνάσια και Λύκεια απολυμάνσεις σχετικά έτους ιούς έχουν μηδενική αξία( για αυτό δεν και έγινε…)
  • ·         Πότε είναι ψέμα και πότε αλήθεια, τότε που έκανε (Μάρτιος 2020) απολυμάνσεις για «σκοτώσει» τον Covid 19 ή τώρα/σήμερα (Σεπτ. 2020) που έχουν μηδενική αξία ? Πότε κορόιδευε ?  
  •  

Άλλη μια φορά «συνελήφθη» ψευδόμενος και επιχείρησε (με το απρεπή λόγο του, το ασύντακτο, ανορθόγραφο και τις ελληνικούρες του) να διαψεύσει εαυτόν, να αναστρέψει την πραγματικότητα και ζηλέψει «δόξα» παπατζή…


Ενώ όπως πρώτοι αποκαλύψαμε στον Δήμο Πύργου δεν πραγματοποίησε  απολύμανση (απολύμανση/ μικροβιοκτονία , απεντόμωση και μυοκτονία) των σχολικών κτιρίων Γυμνασίων και Λυκείων ενώ  στα Δημοτικά και Νηπιαγωγεία πραγματοποιήθηκε,

έρχεται ο Δήμαρχος Πύργου Τ. Αντωνακόπουλος να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και κρύψει τις ευθύνες του δηλώνοντας ότι «Οι απολυμανσεις σχετικα μετους ιους εχουν μηδενικη αξια. …..Η απολυμανση ειναι στιγμιαιο γεγονος, αφου λιγες ωρες μετα την εφαρμογη της μπορει ο χωρος να μολυνθει απο ιους. Επομενως ποιο το κερδος?? Τι χρειαζεται η απολυμανση??»

Ξεχνούν ότι είχαν κάνει σώου με τις απολυμάνσεις για τον Covid 19 στους δρόμους, τις πλατείες, στα κτίρια με χλωρίνες και διάφορα απολυμαντικά σαν άλλοι Ghostbusters, με τις φωτογραφήσεις και βίντεο και τις βαρύγδουπες δηλώσεις ότι κατατρόπωσαν τον κορονοϊό στο Δήμο Πύργου.

Η απάντηση στις αναλήθειές του τις δίνει ο ίδιος με τις  δηλώσεις στις 3 Μαρτίου/2020 ( την κορυφούμενη επιδημία του κορονοϊού ) που ανέφερε :


«Το να προλαμβάνεις είναι ασύγκριτα καλύτερο από το να θεραπεύεις στην Ιατρική. Επειδή υπάρχει μεγάλη ανησυχία στο γενικό πληθυσμό γύρω από την εξάπλωση της ίωσης του Κορωνοϊού και επειδή στη χώρα αρχισαν να εμφανίζονται τα πρώτα κρούσματα και επειδή έχουμε ιδιαίτερη ευαισθησία στο Μαθητικό πληθυσμό ο οποίος τελεί σε συνθήκες που εχουν αυξημένη πιθανότητα μετάδωσης του Ιού , πρέπει να προβούμε σε διαδιακασία απολύμανσης όλων των χώρων που εξελίσεται η εκπαιδευτική διαδικασία

Στις 6 Μαρτίου ο αντιδήμαρχος Πύργου κ. Δημήτρης Μεσσαλάς σε δηλώσεις του τόνισε:

«Ήδη ξεκινήσαμε τις απολυμάνσεις σε όλα τα σχολικά κτήρια και αυτές τις δυο μέρες, αλλά και το Σαββατοκύριακο, θέλουμε να ολοκληρωθούν γρήγορα οι διαδικασίες και την επομένη εβδομάδα να είναι έτοιμα προς χρήση από τους μαθητές. Με τις εξελίξεις που έχουμε στην περιοχή μας με την επέκταση του κορωνοϊού….»


Ενώ σήμερα 16 Σεπτεμβρίου :  «Οι απολυμανσεις σχετικα μετους ιους εχουν μηδενικη αξια. …..Η απολυμανση ειναι στιγμιαιο γεγονος, αφου λιγες ωρες μετα την εφαρμογη της μπορει ο χωρος να μολυνθει απο ιους. Επομενως ποιο το κερδος??... Τι χρειαζεται η απολυμανση??»

Δηλαδή κατά τον Δήμαρχο

·         Τον Μάρτιο είναι απαραίτητη η απολύμανση για τον κορονοϊό στα σχολεία, ενώ τον Σεπτέμβριο δεν χρειάζεται…

·         Με την έναρξη των σχολείων (πριν 2 μέρες) είναι αναγκαία η απολύμανση στα Δημοτικά και Νηπιαγωγεία ( και για αυτό έγινε), ενώ στα Γυμνάσια και Λύκεια απολυμάνσεις σχετικά έτους ιούς έχουν μηδενική αξία( για αυτό δεν και έγινε…)

·         Πότε είναι ψέμα και πότε αλήθεια, τότε που έκανε (Μάρτιος 2020) απολυμάνσεις για «σκοτώσει» τον Covid 19 ή τώρα (Σεπτέμβριος 2020) που έχουν μηδενική αξία ?

·         Πότε κορόιδευε ? 

Κρίμα για τον Δήμαρχο της Πρωτεύουσας της Ηλείας, τον Πύργο μας

·        


να ψεύδεται και να μην ντρέπεται μάλιστα.

·         να ψεύδεται και να διαστρέφει την πραγματικότητα και τα γεγονότα.

·         να ψεύδεται και να αυτοδιαψεύδεται

·         να ψεύδεται για να κρύψει τις ανεπάρκειες του όπως ότι δεν να μερίμνησε να γίνουν εφαρμογές απολύμανσης όπως  στα Δημοτικά και Νηπιαγωγεία και  στα Γυμνάσια και Λύκεια.

Επειδή με τις αναλήθειες του κρύβει ότι έγινε ανάθεση της απολύμανσης στα σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε Εταιρεία που δεν τηρούσε τις προδιαγραφές και δεν είχε τις αναγκαίες πιστοποιήσεις…

…και απεκρύβη και η ακύρωση της ανάθεσης αλλά και  η μη πραγματοποίηση της απολύμανσης.

 

Είχαμε γράψει στο αποκαλυπτικό σημείωμά μας στις 13 Σεπτεμβρίου :

 «Εν κινδύνω οι μαθητές των Γυμνασίων και των Λυκείων του Δήμου Πύργου…Δεν πραγματοποιήθηκε απολύμανση στα σχολεία !!!

https://odisseasml.blogspot.com/2020/09/blog-post_30.html »

ότι


«Άσχημα και επικίνδυνα θα ξεκινήσουν οι μαθητές και οι καθηγητές των Γυμνασίων και των Λυκείων του Δήμου Πύργου διότι δεν έγιναν εφαρμογές απολύμανσης (απολύμανση/ μικροβιοκτονία , απεντόμωση και μυοκτονία) σε μια εποχή που επιτάσσει λόγω κορονοϊού/covid19  απολύτως  την πραγματοποίηση τους, αλλά και γιατί τα σχολεία με την έναρξη  τους πρέπει να είναι απολυμασμένα και απαλλαγμένα από ιούς, μικρόβια, μολυσματικά ζώα και επιβλαβή έντομα.»

και ότι

«Άμεσα πρέπει να γίνει απολύμανση και η είσοδος των μαθητών να επιτραπεί (αν) στις αίθουσες αφού ελεγχθούν από ειδικούς 

Η ευθύνη τους είναι μεγάλη και αποκλειστική!

 Με την υγεία των παιδιών ( και των καθηγητών) δεν «παίζουμε», ούτε χωρούν πολιτικαντισμοί…»

και ψέματα…

και η στρεψοδικία…

και οι εξυπνακισμοί…

και οι κουτσαβακισμοί…

 

Το κείμενο περιβόλι του δημάρχου Πύργου είναι :

«Η ημιμαθεια χειροτερη της αμαθειας.Καλο ειναι να διαβαζουν και κανενα υγειονομικο πρωτοκολλο,οσοι ομιλουν ως γιατροι δημοσιας υγειας με υφος δημοσιου κατηγορου.Οι απολυμανσεις σχετικα μετους ιους εχουν μηδενικη αξια. Οι οδηγιες του υπουργειου ειναι πολυ συγκεκριμενες στα πλαισια των επιστημονικων δεδομενων. Η αντοχη των ιων στο περιβαλλον ειναι ελαχιστη,απο λιγα λεπτα εως λιγες ωρες. Η απολυμανση ειναι στιγμιαιο γεγονος, αφου λιγες ωρες μετα την εφαρμογη της μπορει ο χωρος να μολυνθει απο ιους. Επομενως ποιο το κερδος?? Αντιθετα η επιμονη , επαναλαμβανομενη απολυμανση πολυαγγιζομενων επιφανειων εχει τεραστια αξια. Γι αυτο δινεται μεγαλη σημασια στον τροπο εργασιας του προσωπικου καθαριοτητας στα σχολεια. Εχουν σταλει οδηγιες. Ειναι γνωστο οτι ορισμενες μελετες αναφερουν οτι ο κοροναιος επιβιωνει μεχρι τρεις ωρες σε επιφανειες και λιγα λεπτα στο ελευθερο περιβαλλον. Τι χρειαζεται η απολυμανση?? Περισσοτερο μυοκτονια και εντομοκτονια ειναι παρα αντιικη. Παρ ολα αυτα για λογους αισθηματος ασφαλειας ολοκληρωνονται τις επομενες μερες απολυμανσεις σε ολα τα σχολεια. Ηδη εχουν ολοκληρωθει στην πρωτοβαθμια,. Οπως τονισαμε δεν υπαρχει καμια διοικητικη και επιστημονικη οδηγια για απολυμανσεις στα σχολεια προς αντιμετωπιση του κοροναιου. Γι αυτο και αρκετοι δημοι δεν εκανναν καθολου απολυμανσεις. Βεβαια ορισμενοι φροντιζουν να αποδεικνυουν τον πνευματικο μεσαιωνα οπου κινειται ο νου τους. Δαιμονοποιηση των παντων.»

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου