Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020

Ο Τάκης «κερνά» και ο Λεωνίδας «πίνει»

 Ο Τάκης «κερνά» και ο Λεωνίδας «πίνει»

Οι αγάπες, οι σχέσεις και οι εκλεκτικές συγγένειες δεν κρύβονται ..


Ο δήμαρχος Πύργου και πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πύργου/Κατάκολου (ΔΛΤΠ/Κ)  αναθέτει απευθείας στην εταιρεία «Βαρουξής ΕΛ-ΚΑ Ε.Ε.» που εδρεύει στο στον Δήμο Φολόης Ηλείας Δούκα (ανέβηκες  στα πάτρια εδάφη  Λεωνίδα..) «την παροχή Υπηρεσία παροχή ενημέρωσης και προβολής για την κάλυψη αναγκών του ΔΛΤΠ.

Ο νυν  πρόεδρος ΔΛΤΠ/Κ και δήμαρχος Πύργου Τακ. Αντωνακόπουλος  αναθέτει στον πρώην πρόεδρο Λεων. Βαρουξή και εκδότη της εφημερίδας "Πατρίς το έργο «ενημέρωσης και προβολής για την κάλυψη αναγκών του ΔΛΤΠ».



Πως και τι θα κάνει η εταιρεία «Βαρουξής ΕΛ-ΚΑ Ε.Ε.» που εδρεύει στο στον Δήμο Φολόης Ηλείας Δούκα για την ενημέρωση και προβολή για την κάλυψη αναγκών του ΔΛΤΠ ?

Ο πρώην ελέγχεται και διερευνάται από την Δικαιοσύνη κατόπιν καταγγελιών και του νυν δημάρχου Πύργου ..

…μεγάλη η κόντρα …σαν μεγάλο παραμύθι και πολύ μεγάλη κοροϊδία…



Υ.Γ. :


Όπως μου υπενθύμισε φίλος επειδή ο Λ. Βαρουξής  είναι και επίτιμος πρόεδρος του του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πύργου/Κατάκολου είναι παράνομο να λαμβάνει αναθέσεις έργων από το φορέα,  αυτός και οι συγγενείς του… δηλαδή συνάπτει δημόσιες  συμβάσεις με ( ….τους συζύγους και συγγενείς εξ αίματος ή εξ αγχιστείας, κατ’ ευθεία μεν γραμμή απεριορίστως, εκ πλαγίου δε έως και τέταρτου βαθμού των προσώπων)

Αλήθεια ο επίτιμος εκτός των αναθέσεων (που λαμβάνει…) τι άλλο προσφέρει στο ΔΛΤΠ/Κ, σε τι έχει βοηθήσει, πως δικαιολογεί τον ρόλο του  κα αυτός αλλά και αυτός που τον όρισε (ο Δήμαρχος) 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου