Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020

Συντονίστηκε η Αυγερινοπούλου με την Πυροσβεστική…!!!!

 Συντονίστηκε η Αυγερινοπούλου με την Πυροσβεστική…!!!!



Συνεχίζοντας την ταχτική Μαυρογιαλούρου, πρόσθεσε ένα ακόμη «κατόρθωμα» στο παλμαρέ της … Συντονίστηκε !

Ναι ! Συντονίστηκε με «Πυροσβεστική και Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για τα μέτωπα των πυρκαγιών» …!!!! ( κατά το δελτίο τύπου που εξέδωσε η ιδία..)

Συντονίστηκε και  «Σε επικοινωνία βρίσκεται η Πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος και Βουλευτής Ν. Ηλείας, Δρ. Διονυσία – Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, με τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος και το Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας για την εξέλιξη των επιχειρήσεων στα πολλαπλά μέτωπα πυρκαγιάς σε όλη την Ελλάδα

Δηλαδή  συντονίστηκε πανελλαδικώς


Συντονίστηκε και υπό την προστατευτική σκέπη της
 «Παρακολουθούμε στενά τις επίγειες και χερσαίες δυνάμεις που επιχειρούν στα πολλαπλά μέτωπα πυρκαγιάς»

Και δεν συντονίστηκε μόνο αλλά ως μέγα συντονίστρια  ( και επιχειρησιακή στρατηγός) έδωσε κατευθύνσεις «Πρέπει να γίνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να περιοριστεί η έκταση των πυρκαγιών.»

Συντονίστηκε όχι μόνο με τους πάνω (με Πυροσβεστική-τον Αρχηγό της παρακαλώ..-  και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη- με τον Υπουργό Χρυσοχοΐδη ή τον Χαρδαλιά μάλλον, δεν μπορεί με άλλον πιο χαμηλό..-  ..…) αλλά συντονίστηκε και με το πόπολο, τον  λαό και έδωσε οδηγίες  «Προσέχουμε να μην συμβάλλουμε, έστω και άθελά μας, στη δημιουργία νέων εστιών…»


Απίθανη συντονίστρια !
( να την στείλουμε στην Αμερική και όπου αλλού μαίνονται πυρκαγιές για να τους συντονίσει και να δουν τι πάει πει Ελληνίδα συντονίστρια )

Τινί τρόπο συντονίστηκε η Δρ. Διονυσία – Θεοδώρα Αυγερινοπούλου ( και  Δρ. και  με δύο ονόματα …έτσι για προσθέτει ..κύρος και αριστοκρατισμό ..) δεν μας το εξήγησε ακριβώς, αλλά προφανώς από τους διαδρόμους της Βουλής και τας οδούς της Αθήνας  (που έχει και ωραία καφέ-μπάρ)  κάποιο τρόπο θα βρήκε να συντονιστεί…

Με ένα τηλέφωνο, με την σκέψη, υποθετικά, κάπως τέλος πάντων… αυτή ξέρει και όλα τα μπορεί..!

και επειδή συντονισμός είναι η «κατάσταση κατά την οποία η συχνότητα ενός διεγέρτη ισούται με την ιδιοσυχνότητα του ταλαντούμενου συστήματος» είμαστε σίγουροι ότι κ. Δ/Θ  Αυγερινοπούλου,  διέγειρε αποτελεσματικά την ιδιοσυχνότητα Πυροσβεστικής και του Υπουργείου και τα συστήματά τους θα δράσουν αποτελεσματικά.

Εύγε Συντονίστρια !

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου